icon

Aké máte skúsenosti s odsávačkou na vysávač?

molli123456
16. apr 2011

je to dobra vec len niekedy sa bojim ze malej tym ublizim

Strana
z2
nikush
17. apr 2011

len tie najlepsie

vodnarky
17. apr 2011

ako to tu uz viac-krat odznelo...skusenosti len tie najlapsie..je to super vecicka.. 🙂

jankavr
17. apr 2011

Odporúčam, som s ňou spokojná.

mamutka
17. apr 2011

to je najlepsia vec aka sa v domacnosti kde zije dieta vobec moze vyskytnut 😀 maly prvy rok nebyval chory, len raz sople, ale sme ju radsej kupili a prvy krat kludne spal, kym sme odsali....
ten hluk vysavaca je o nervy, ked maly marodi a potrebujeme mu odsat napr. v noci a vysavac ho zobudi, tak sme kupili aj elektricku....je slabsia, hluk robi mensi, ale predsa, no je super do auta a na noc tiez pomoze. Ale ta na vysavac je uzasna.....su ludia co su zo zasady proti, ale neviem ci to vobec videli nazivo, asi si myslia, ze ten tah je taky ako original z vysavaca, nejako im nedojde, ze to je redukovane a je to dost jemny tah.....ovela horsie je ked sa saje tou na usta - je to nepravidelny tah, podla toho ako rodic vladze funet do toho, dieta to rusi, nevytiahne to oprot vysavacovaj absolutne nic, takze potom staci uz len veselo cakat, ci tych hlienov bude tolko ze to pojde az na zapal uska.... 😖

icokoo
17. apr 2011

je to vyborna vec ja ju sama u mojich deti pouzivam a som s nou velmi spokojna-odporucam 😀

mathyasko
17. apr 2011

Je to super vynález. My ju používame často, lebo malý má nábeh na chronickú nádchu. A priznám sa, že keď som mala zápal dutín, použila som ju aj ja. Naozaj super vec. Vďaka tomu, kto ju vymyslel.

indiankaindi
17. apr 2011

Ahojte maminy. My sme túto odsávačku používali dlho a fakt je super, neviem si ju vynachváliť. len teraz, keď už bola dcérka staršia, tak pri odsávaní straaašnejačala, plakala a snažila sa odsávačky zbaviť a tak strašne jačala, že sa uplne spotila, prepotila tričko, bola celá červená a unavená. Už ju nepoužívame, obávam sa, že zo samého stresu z tej odsávačky sa naučila fúkať si noštek, len mi nie je dosť jasné, prečo tak jačala,keď prestým jej to nevadilo. Neviete mi poradiť?
Ďakujem

domca1511
18. apr 2011

My ju mame a je super neviem si ju vynachvalit s tou obycajnou som odsavat nevedela a tato neublizi a vytiahne upne vsetko urcite sa ju oplati kupit:D

bejba
18. apr 2011

Mne sa malá po odsávaní nevedela nadýchnuť, začala mi modrieť, moje najhoršie dve minúty v živote. A to som mala vysávač na najmenšom výkone. Odvtedy len kvapky a jemne odsajem obyčajnou odsávačkou. Ale keby som nemala túto zlú skúsenosť tak určite vytiahne viac soplíkov. Len sa už teraz bojím... ☹

tosomja
18. apr 2011

používame od narodenia, najprv také, že booože, idem týrať dieťa 🙂 ale skúsila som na sebe a potom už bez obáv aj malej 🙂
tyčinky ani obyčajnú odsávačku nemôžem k malej ani priblížiť, s odsávačkou na vysávač nepotrebujem ani pomoc manžela 🙂 ...vadí mi len hluk 😒

m.i.r.i
18. apr 2011

my sme zatial mali len raz sopliky, tak sme museli zacat s tou odsavackou a tiez musim povedat, ze to odsalo najlepsie ( tiez mame tu elektricku, aj pumpickovu) ale mne to stale ako teror pripada, s manzelom sme sa kazdy den hadali kvoli tomu a sama som sa musela 10 minut nadychovat a pripravovat na to, ze maleho ideme zas trapit..lebo on nam pri tom strasne jacal, metal sa, plakal krokodilie slzy..ja som ho musela drzat, dobre ze som na nom nesedela, ruky od seba, laktami pridrzat a hlavu drzat a manzel s vysavacom na neho...aj tak sa metal, stale sme sli vedla, nevedela som mu tu hlavu podrzat..on ma z toho taku traumu, ze som ho este par tyzdnov na to musela zvykat opat na hluk vysavaca lebo sa bal ze to zas ideme odsavat...☹ ..ina by asi tak dobre neodsala, viem, ze je to pre dobro maleho, ale pre nas je to teror... ☹

Strana
z2