Aké sú plienky Gaga?
Maminy mate skusenost s tymito plienkami? K akym by ste ich prirovnali - pampers..tesco, lidl, huggies..dakujem.
my ich skusame prave teraz, gaga premium (zlte balenie). kupila som ich na skusku kvoli cene. ale malicka sa uz druhy krat trosku precikala na chrbatiku, s pampers sa jej to nestava. inak ako tu uz bolo spomenute, necitit z nich moc tak ako z pampers. malickej sa do stehienok nezarezavaju a nemam problem ani s ich tvarom. skoda ze na tom chrbatiku obcas prepustia.
ahoj,
ja som tiež s nimi spokojná. Kúpila som si ich nedávno (malá má 15 mesiacov) na skúšku, aké sú. Ináč používam Pampers. Tieto sú - ako to tu už bolo spomínané - ako fialové Tesco plienky alebo tie z Lidlu. Malej ich dávam na noc, lebo sú dosť dlhé (máme č.4) - večer vypije plnú fľašu mlieka aj ráno plnú fľašu a až potom ju prebaľujem a sú v pohode. nepreciká mi ich. Ani nemá zaparenú riťku. Podľa môjho názoru sú lepšie ako Huggies. Ale to je môj názor. Treba skúsiť. papa
ahojky, doteraz sme kupovali iba HUGGIES- tie sú fajn.
vyskúšali sme BABYLOVE-NIKDY!!!!!!!! celý červený zadoček- doslova okopírovaný tvar plienky- liečili sme sa 4dni!
Ked sme boli chorí, požičala mi kamoška 5 plienočiek GAGA a vida- sú výborné, aj ked si myslím, že častejšie treba prebaliť. niekedy nevydržia do rána, lebo malý dosť pije večer aj ráno. to sa mi nestalo pri Huggies nikdy....
ako vidím, podla vašich skúseností-všetko je individuálne.
PAMPERS nikdy- len hrče vaty medzi nožkami. fuj - a že jaká značka!
Podla mna su Pampers super, jedine, co neprecika. S tymito nemam skusenosti, len Babylove, Huggies, Tesco...precikane. Uplne najhorsie su Tesco, este su aj tvrde
pampers u nás len prémium a mrzí ma, že už na nich nie je taká tá stieťkovaná vrstva - to bolo super
gaga sa mi páčia, nesmrdia a sú také prírodné ale nejako divne strihané
huggies- precikáva
tourjoirs z lidla - strašne smrdia umelinou
tesco plienky - strašne tvrdé
moje naj naj naj Mylove z Rakúska
GAga su podla mna otrasne. Po nacikani su tvrde ako kamen... vseobecne, vsetky okrem Pampersiek a Baby love su nic moc...
napr moja sestra si chvali tesco a pri tretom pouziva len tie, je to pdla mna individualne,už pri druhom pred 7rokmi ich zacala pouzivat a teraz ma maly 9mes a len tesco plienky,ale su dva druhy tak tie farebne,a maly ich nema precikane a z pampers a huggies mal cervenu ritku,kamaratka pouziva napr len z lidla tak isto si chvali tak isto aj z DM,zasa mam svagrinu ktora sa robi ze je z vyssej vrstvy jej mala ma cerveny zadok a nedala by jej inu plienku ako pampers,lebo to je pod jej uroven kupit tesco plienku,dovi ake budeme pouzivat my 😀
plienky gaga absolutne neodporučam. po jednom , dvoch nacikaní zadoček mokry a preciká ich tak že má až mokru košielku. nemožne plienky, nekupujte
kupili sme dve balenia ale už asi nikdy viac radšej kupim za tu cenu babylove z DMky a ešte za menej s kuponom 😉
Vcelku nanič ... zle strihané, priepustné, mali sme jedno balenie.... nikdy viac!
raz som ich kupila ked som mala u seba krsniatko... nemam prislis s cim porovnavat.. ale urcite si iich nebuem kupovat...
ja s nimi nemam vobec problem. Zda sa mi ze teraz vo vacsej velkosti su lepsie (4-9kg), tie male boli trosku tvrde. Vydrzi v nich celu noc bez "nehody" a bez problemu.
po Pamperskach ktore sme vyuzivali od narodenia (active baby, premium care) poriadny kvalitativny skok nadol - velke, tvrde, neforemne.... je pravda ze mala sa neprecikala, ani sa z nich nevyhadzala, pozitivom je tiez ze napachnu umelinou...kupila som na skusku ked boli v akcii, sklamali ma uplne, neviem ci balik vobec miniem, opat sme sa vratili k pampers active baby, ci premium care - tie su pre nas bezchybne
takze GAGA nikdy viac
mam v plane skusit BABYLOVE z DM, pocula ci citala som na ne same chvaly a su lacnejsie ako Pampers...
Ani ja som s nimi nebola spokojna 😖 Oproti Pamperskam strasne TVRDE 😒 a blbo tvarovane, nic moc.
Skúsili sme. Viac ich nekupujeme. Malá sa síce neprecikala, ale pokiaľ sa výdatnejšie pokakala 😅 , mohla som prať všetko. 😒 Čo som ušetrila na plienke, som minula na prášku a vode. ☹ Sú tvrdé, neforemné a "netesnia". Alergu na ne nemala. Aspoň niečo. 😉
su dost tvrde a vacsie ako plienky v uvedenej velkosti inej znacky,,ale v pohode nam stacili- mala ich neprecikala, neprekakala- akurat ten konfort nebol taky makky aky napriklad u pamper,,,a prirovnala by som ich ktorymkolvek plienkam tesco
ahojte no tieto klasicke gaga plienky su trosku vacsie a tvrdsie ale ja ich kupujem v polsku a tam su aj obycajen gaga tam sa volaju "dada" ale teraz maju novu seriu dada pramium a su uplne super pouzivame na noc lebo cez den mame moderne latkove plienky ak by chcel niekto vyskusat ostali nam este po baliku z kazdej velkosti tusim a su super 🙂
ja som ich tiez kupila, a tiež sa vratime k babylowe alebo skusim tie z lidla. mne ich malicky tiez precikal, az bol mokry cely:(

ahojte , my sme pouzivali ked sa narodili male zo zaciatku pampers , huggies, ale ale po troch mesiacoch sme skusili tesco plienky a teraz pri druhej dcerke tieto gaga , a sme spokojní nemame s nimi ziaden problém. 🙂