icon

Aké topánky sú najlepšie na pláž a do vody pre dieťa?

janinah
12. jún 2011

Vždy som synovi dávala tie penové sandálky a bola som s nimi spokojná,už má ale 5,5r. a väčšiu nôžku a tie penové neviem nájsť jeho veľkosť....mám len crossky,ale nezdajú sa mi nejaké super....tie celé /nesandálkové/do vody som zatiaľ neskúšala....akú máte s týmto skúsenosť?

gretkab
12. jún 2011

My pouzivame crocsy.

hajanka
12. jún 2011

@janinah tiez som za crocsy classic, tie su super do vody, mame ich odskusane, z nozky vdaka remienku nepadaju a ak nahodou aj, tak sa nemusis bat ze ich uz nenajdes, lebo vyplavaju a drzia sa na hladine 😉

kyska
13. jún 2011

vyskusali sme kadecko slapky k vode, bosa noha do vody, stahovaciu obuv do vody a stale sme sa vratili ku "kroskam". mala sa obsluzi sama, neboji sa v nich santit, noha je chranena aj v jazere resp. vode v s nerovnym dnom a ked sa vyzuju tak naha "bojku" aby si ju zase mohla obut

irriss
13. jún 2011

My bydlime u more a moje deti jedine Crocsy(original)...crocsy na nozkach jsou "povinne" 😉 mame tu more kamenite (dost ostre a klouzave) ne oblazkove a pisecne... ☹

ivett1
13. jún 2011

ahoj...nám sa tiež osvedčili crocsy🙂

zuzikkaa
13. jún 2011

tiez som za crocsy 😉

lindulak
12. júl 2011

moja malá má tiež crocsy, ale keby som šla napr. do chorvátska, tak by som jej kúpila také neoprénové na stiahnutie.

tigri
12. júl 2011

ak ti crocsy nevyhovuju, tak penove adidas sandalky sa robia aj vo vacsich velkostiach

napr.
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11105697&tab=1

janka_pn
12. júl 2011

neoprenky 😉