Aké veci vo výbavičke pre bábätko sú užitočné?
ahojte, s akými vecami vo výbavičke ste boli spokojné a zišli sa vám?☺️ napr. Hrazdicka, kamera nad postielku, lehátko atď...
Rada si prečítam vaše skúsenosti, ďakujem🫶🏽
Kameru mam klasicku co sa pripaja na telefon pri prvom som mala truelife slabe to bolo😄 takto to js lepsie si pozeram kdekolvek, aj ked nesom doma a je doma s nim muz si pozeram ci spi alebo tak
Presne hrazdicka a kresielko u nas boli najnevyuzitejsie veci, haraburdy co mi zavadzali a zbavila som sa ich ako prvych 🙂
My sme dosť skoro kúpili stokke trip trap stoličku a k nej adaptér pre maličké bábätká. Syna neskutočne bavilo byť s nami za stolom alebo som si ho prisunula k linke a pozeral sa, ako pracujem. Mali sme ju asi od jeho 3-4 mesiacov. Syn má teraz 2 roky, už pol roka do nej lezia sám keď ideme jesť, naučil sa aj vďaka tomu veľmi pekne stolovať. Chystáme sa kupovať ešte jednu, keď sa nám narodí druhé dieťa.
Náš zase miloval podložku s hrazdickou. Mal pár dní keď sme ho tam dali prvýkrát a bol tam denne niekoľkokrát schovali sme ju snáď keď mal sedem mesiacov čiže naše dieťa využilo extrémne. Kresielko co sa hýbe a hra hudbu sme tiež denne viackrát. Ja som v prvých mesiacoch nevyužila šatku ani nosič ten začal tolerovať až od pol roka.
Keď som si kupovala veci ja cast9 som čítala ze niekto nevyužije prebalovaci pult tak som aj váhala ale najlepšia investícia malý má teraz rok a doteraz ho na ňom každý krát prebalujem mame taky z ikei otvárací aj s dvoma suflikmi pod tým.
Co sme nevyužili takmer vôbec je postieľka a tým pádom aj monitor dychu do 11 mesiacov spal s nami v manželskej posteli potom sme mu kúpili vlastnú posteľ takú pri zemi.
Ale v zásade nikdy nevieš čo to dieťa bude alebo nebude mať rado kúp také základy a potom pripadne do kúpiš v dnešnej dobe jeden deň objednás na druhý deň máš takže človek je extrémne flexibilný ;)
Držím palce

Pre mna pri druhom som uz isla na istotu.
Vyuzila som maximalne babybjorn kresielko, hraciu deku nechcel vobec.
Potom snuggle vanicku na stojane, perfektna vec nemusis sa zohynat toto mi ulahcilo kupanie.
Monitor aom kupila, nepouzila a este som vyuzila postielku ktora sa sama hojdala lebo sa chcel stale hojdat. Mala som aj mojzisov kos v tom bol do 3m casto ;)