Ako ďaleko máte detskú postieľku od postele??
Medzi posteľou a postieľkou sme mali nočný stolík, takže cca 40cm.
Do dvoch rokov spávala dcéra v postieľke, tesne vedľa mojej postele, bola to výhoda ak sa v noci prebrala dočiahla som na §u bez toho aby som musela vstávať
My ju mame pritlacenu tesne k manželskej posteli.
tiež sme máli pritlačenú k posteli...výhoda - dočiahla som aj rukou napr. vypadnutý cumlík...
ideš na to zo zlého konca...načo ti budú fotky našich spálni, daj tu svoju foto a my ti môžeme navrhnúť ako by si to mala spraviť inak aby si postieľku mala bližšie...😉
Pri starsej dcere som mala postielku pritlacenu k posteli. Spavala zle, budila sa, zrejme aj na nase pohyby, ked som sla napr na wc, ked bola vacsia “upratovala” mi nocny stolik. Pri mladsej som postielku dala do rohu (blizsie k noham), kolmo na manz postel, ktorej sa ale nedotykala. Take 2 metre od noh postele, viac od hlavy. Neviem, ci vdaka tomu, ale spavala ukazkovo.
@simsalabim ja viem tiež dat postielku bud velmi do rohu a plus mame skosenu strechu tak že by bola v takom tohu a hned za postielkou je skrina...ale bola by pri mne...potom pri nohach cca 1,5 m od nasich noh teda od postele ....a neviem ktoré je lepšie.
Mno tiež blízko, a teraz príde nečakane druhé, tak sme kúpili menšiu a skladaciu, ktorá sa dá prisunut až k posteli. Má cca meter a tá väčšia je klasická drevená, asi 120cm.. sú hneď vedľa seba, už sa tam nič nezmestí. XD
@lujzalujzicka neviem si to podla popisu predstavit
@lujzalujzicka ja som mala tiež pritlacenu k manželskej, dociahla som napríklad na cumlík aj v polospanku a keď spala pri mne, tak som mala istotu, že sa mi neskotula, keďže tam bola postieľka! Aj keď už spala sama v našej posteli, dlho sme mali postieľku pritlacenu a z druhej strany som dala perinu, keby náhodou cestovala 😉
@simsalabim asi som to blbo napisala mame postel, nočny stoli a hned by isla postielka potom lenže nad nami je skosena strecha ...a hned pri postielke je už potom stena....kedže tam viac miesta už neni ....tak pristup je tam velmi zly ....za postielkou nasleduje skrina....takže postielka je v roku ,alebo by sme dali postielku za postel teda ako ležime k noham....tam mame aj 2 metre...len by nebola pri mne ale 1,5 od nasej postele smerom od noh....
@lujzalujzicka ved tak ju daj k noham ak je tam lepsi pristup. Ked sa neosvedci, prehodis ju k posteli
Tiež mame v spálni skosenu strechu, podkrovie. Teraz je tak, že je posteľ, nočný stolík a komoda
Pottom miesto komody pôjde postieľka. Skriňa sa nedá viac posunúť, že by trebárs bola postieľka kollmo na vašu posteľ? Pri stene predsa môže byť, dáš na ňu mantinel a vybavene
@jaskolka mi tam miesto nemame na posuvanie. Ale vyskusam a ked to nebude dobre presuniem ju k noham.

Hoci má malý 14 mesiacov, mám postieľku blízko postele. Hneď pri posteli mám nočný stolík a hneď vedľa neho je postielka. V noci som rada za každý ušetrený krok k postieľke 🙂 Fotku teraz v telefóne žiadnu nemám.