icon

Ako obliecť 7 mesačné dieťa?

nika1987
3. mar 2012

maminky poradte ako obliect teraz babatko? sedi uz v sportiaku ktory ma hrubu zateplenu podsivku. myslute ze treba aj fusak? obliekam zatepleny overalik + hruba deka + nanoznik. minule mal aj fusak a bol cely spoteny. mame okolo 10 stupnov poradte

jespera
•
3. mar 2012

teraz uz nie su take mrazy - mozno netreba, a ked je kociar zatepleny, a ked hovoris ze bolo spotene....tak nieje co riesit, ty sama musis vidiet ci je dieta teple - ci nie...

zzzz128
•
3. mar 2012

@nika1987 no neviem či len ja som taká čudná,ale moja dcéra nosí iba jarnú bundu a pod to mikinu,a ani čižmy jej nedám,lebo sa spotí...Ale keď sedí v kočíku tak aj bez toho fusaku ej to myslím dosť prehnané....

kvetinqa
•
3. mar 2012

@zzzz128 nie si cudna. A ked ano, tak aj ja som. Maly nosi podsitu jarnu bundu, pod to mikinu, pancuchy, rifle a ked velmi lieta, tak je aj tak cely horuci... Rano sme boli na prechadzke, deti normalne behali v zimnych overaloch zababusene akoby bolo - 10. Fakt nerozumiem...
@nika1987 pri nechodiacom dietati je to sice trosku ine, ale overal, hruba deka a nanoznik je AZ AZ. uz mu prosim ta fusak nedavaj, hlavne ked hovoris, ze sa spoti... Dieta potrebuje byt aj trosku otuzovane..

lussy666
•
3. mar 2012

to co pises je vela podla mna...nieco uber...fusak nie, ak ma deku...a kolko dalsich vrstiev ma pod tym zateplenym overalikom? trochu otuzovat treba, ved zafuka troska vietor a ochorie...

cmulinko
•
3. mar 2012

myslim si,ze na 10 stupnov je to az moc prehnane..neviem si predstavit,ze ako by si ho zabalila ak by bolo vonku -10 stupnov

krtica11
•
3. mar 2012

netreba ich bambušiť ale treba sa divať od kial si mi sme dnes doobeda boli vonku a musim povedať že u nas duje ako blaznive takže jarna bunda ešte nehriozi mame len 4stupne ale pocitovo 0 🙂

badzova
•
3. mar 2012

podla mna je to tiez vela...my sme davali pancuchy, zateplene gate, body, mikinu, prechodnu bundu a fusak alebo teplejsiu deku. moja mala sa vela poti a nema rada vela vrstiev...ked bolo zima teda okolo -10 tak mala + jednu vrstvu hore, ale neprehrievala by som 😉

ikke
•
3. mar 2012

a sebe co obliekas?
oblec ho rovnako ako seba + ked ti len sedi/lezi v kociku max. 1 tenka vrstva oblecenia a 1 zakryvacia vrstva navyse (bud deka, alebo fusak, alebo nanoznik, urcite nie vsetky 3 naraz...). uz nemas doma pardnove babatko, co si nevie regulovat teplotu 😉

stanislavao
•
3. mar 2012

ked mate fusak, netreba hrubu deku. a naopak. body, svetrik, pancusky, overal, tenka deka, fusak - a dost. nakrcnik a ciapka. ine mu uz netreba

sante81
•
3. mar 2012

my sme dnes mali 8 stupnov, vonku slnko takze pocitovo aj 12, miesto zimnej bundy prechodná, tensia čiapka, ziadne rukavice, tensie gate. syna obliekam tak isto ako seba, deti treba otuzovat, nie ich babusit

kbeata
•
3. mar 2012

citala som niekedy,ze babatku o jednu vrstvu oblecenia viac ako sebe,a hlavne ked sedi,a nechodi 😉

luciferkax
•
3. mar 2012

UF, tak vám je fajne, u nás fučíííí vetrisko a aj ked raz polo 9+ stupnov, fúkal severák, tak o oprechodnej bunde sa nám ani nesníva. Drobcovi ročnému obliekam pančuššky, tepláky, botasky, ponožky. Body s dlhým rukávom, na to mikinka, ked je teplejšie,t ak len tričko bavlnené a na to zimná bunda. Vopchám do fusaku, ale ten má už len na nohách...

gaby21
•
4. mar 2012

Tak to je naobliekany az prilis, vy ste asi nechodili v tych najhorsich mrazoch vobec von, ked je pri plus desat vo fusaku a v zateplenej vetrovke 😕