icon

Ako obliecť dieťa v tomto období?

sonapalagyova
10. mar 2015

Ahojte, chcela by som Vas poprosit aby ste mi poradili ako obliekat v tomto obdobi skoro 11mesacne dieta a aky pouzivate fusak? Alebo podlozku do kocika?A prikryvate dieta ked je takto uz len dekou ked spinka vonku?velmi dakujem za vase odpovede.

siska53
•
10. mar 2015

@sonapalagyova za tohto pocasia som uz fusak nepouzivala. Len teplo obliekla,dala spanielsku deku a kocik mal nanoznik,nic viac.
3.r.dceru teraz este vozievam v bugine,tak ma maximalne deku. Pred par dnami mala este zateplene nohavice do dazda,no teraz len obycko menzestraky ci rifle. No zas je o dost starsia,nez tvoja.

sonapalagyova
autor
•
10. mar 2015

@siska53 no ja som jej dneska poobede ked isla spat dala pancuchy , teplaky, body s dlhym rukavom, teplu mikinu a prechodnu bundu a prikryla som ju teplou dekou to mi revalaa ako zmyslov zbavena...tak som skusila vzadu na krku a bola spotena..tak aom vymenila mikinu za lahsiu a budnu na to a stale revala az kym som nedala dole aj bundu a vtedy uz bola kludna..len mi pride ze je nalahko oblecena sa bojim aby neprechladla lebo predsa to pocasie je take vrtkave vyzera ze je teplo ale trosku pofukne vietor a je chladnejsie...

sofiadurovic
•
10. mar 2015

mne vždy doktorka hovorila že dieťa by malo mať o jednu vrstvu oblečenia viac ako dospelý takže ja som v tomto období dala tenšie pančušky na to gatuše to je jedno či teplejšie tepláčiky alebo rifličky body s dlhým rukávom tenší nátelník a svetrík prechodnú bundičku a tenšiu deku aj tenšiu čiapočku nie takú hačkovanú ale zimnú len tenšiu a prechodné zateplené topánočky vraj je dosť nebezpečné prehrievať dieťa takže asi tak a keď bola spotená tak som dala dole deku a nechala som ju tak 🙂 🙂 🙂 moja bola aj dlho kojená takže sme nevedeli čo je to prechladnutie chvala bohu 🙂 🙂 🙂

sonapalagyova
autor
•
10. mar 2015

@sofiadurovic dakujem ..aj mne vsetci hovoria ze obliect o jednu vrstvu viac ako seba ...no ved preto sa pytam tu lebo dom mala strach aby neprechladla , lebo musim si zaklopat rste nebola chora a idu jej zuby, tak by som nebola rada keby do toho este aj prechladla.

iwesska
•
10. mar 2015

Ja mam tak isto staru dceru ako ty. Davam jej body kratky rukav, tenky bavlneny svetrik a prechodnu bundicku, bavlnene pancusky, rifle a sedi v otvorenom fusaku, ma prikryte len nozky. Fusak vyberiem az ked bude stala teplota - teraz su rano 2 stupne, na obed 20, vecer zase 5. Tak ked nechodis kocikovat rovno cez obed, tak fusak je na mieste podla mna.

sam2
•
10. mar 2015

Moj je trosku starsi (19m) ale davam mu pancusky, teplejsie teplaciky, pripadne podsite riflicky, na vrh body, mikinku (nie velmi hrubu) a prechodnu bundicku. Ked sedi v kociku tak mu cez nohy prehodim decku. Obujem mu bud kozene tenisky alebo mierne zateplene topanocky... A pikoska: dneska ho bral von drahy a opytal sa ma ze kde ma maly rukavice. Podotykam bolo 11 hodin 😀 😀

sonapalagyova
autor
•
10. mar 2015

@iwesska aha tak fusakom jej zakryvas len nozicky... No ja davam malu von spat rano a naobed a naobed uz nolo celkom teplo tak som prehodila cez nu deku , vrch fusaku som dala dole.ale rano vrch fusaku pouzivam to je este chladno.

sonapalagyova
autor
•
10. mar 2015

@sam2 no tak ta pikoska ma rozosmiala dobreee😄 to ako keby som pocula mojho..😄😄😄😄😄

ivet1371
•
11. mar 2015

O jednu vrstvu ale take co chodi ale ked spi vonku tak určite ten fusak este znesie.ved skuste si sadnut vonku a zistite ako vam bude😉