icon

Akú kozmetiku na detskú suchú pokožku?

bumbuska
31. okt 2011

prosím o rady, tipy s akou detskou kozmetikou máte dobré skúsenosti pre citlivejšiu, suchšiu pokožku. ďakujem za tipy a názory

mandy552
•
31. okt 2011

@bambuska ahoj, moj maly mal suchu pokozku najprv len na nozickach a potom aj na zvysku telicka a nepomahalo nam ziadne telove mliecko. Potom nam MUDr. dala krem Lipobase na premastenie a teraz ma pokozku tuti-fruti 😉))

lenka311
•
31. okt 2011

@bumbuska Ja som malú prenášala 2týždne a po pôrode bola vysušená ako slivka. Používala som aj používam doteraz po kúpeli olivový olej a cez deň indulonu - klasickú modrú - to mi poradila lekárka, spočiatku mi to bolo divné, ale pokožku má peknú..

radlinka
•
31. okt 2011

weleda 😉 ale u nas zabodoval Excipial Lipolotion a specialny pripravok do kupela...vynechali sme vsetko, ked kozmetiku, tak len prirodnu 😉

bumbuska
autor
•
1. nov 2011

@mandy552 ten lipobase sme mali, ale ruky mame stale velmi suche - u starsej dcerky, uz skolkarky...

sympa1
•
1. nov 2011

ja som pouzivala Excipial Lipolotion..naaadherne vonal jemnulinky a pokozka uzasna...a mali sme aj lipobase a ten tiez vynikajuci...ale pouizvali sme len kym bolo potreba , uz dlhsiu dobu nekremujeme nicim. deti maju dobru pokozku nepotrebuju uz ziadne kremy

bamb27
•
1. nov 2011

@bumbuska Oilatum emolient do kupela a nemusi sa kremikovat, moze aj pediatricka napisat ak mate moc suchu pokozticku, lebo bez receptu je to dost drahe

bumbuska
autor
•
3. nov 2011

Oilatum sme mali tiez, na telicko je to OK, ale tie ruky mame v zlom stave. Vyskusala som indulonu, excipial, lipobase.......a mam pocit ze vsetky maju len kratkodoby efekt. Este rozmyslam nad kozmetikou BABE...mate niekto skusenost?

petruci6
•
3. nov 2011

my uz od narodenia pouzivame Biodermu Atoderm PP a sme max spokojny

milankovazuzana
•
3. nov 2011

Ahoj, môj malý mal tiež problém, mal suchú až drsnú pokožku, tak nám p.Dr. predpísala Excipial a kázala ho zmiešavať ešte s niečím mastnejším-dávame bielu vazelínu z lekárne.A keď mal sklon k ekzému, primiešavali sme do vazelínky Leciderm, ten je veľmi dobrý.