icon

Akú výbavu chystáte na jeseň/zimu?

euka210
14. aug 2012

Napíšte mi aké počty oblečenia chystáte pre dieťa od 1r. Je to iné bábo, čo nechodí a ani sa nezašpiní a iné 1-1,5r dieťa. Aby som nekúpila veľa ani málo. Zaujímajú ma najmä nohavice, pančuchy, tepláky, mikyny, tričká s dl. r. na jeseň/zimu. dakujem.

vefi89
•
14. aug 2012

Nechápem, či chceš teraz na chodiace, či nechodiace dieťa 😅 každopádne aspoň dva overaly/oteplovačky, aspoň zo 5 pančúch, tepláky a nohavice dľa toho, či ste viac vonku ako vnútri 🙂 môj mal v roku asi 10-toro teplákov, dvoje zateplené nohavice, tričiek mal cez 20 (ale prevažná väčšina po doma- na zašpinenie ku papaniu a pod. a asi len 4 na von a slušné 😀 ) a svetrov a mikín mal tiež asi 10... lenže zas bývame v dome, a prevažnú časť dňa bol vonku, čiže stále prezliekanie, lebo či mokrý, spotení, alebo studené rúčky

bzuco
•
14. aug 2012

to záleží aj od toho, aká si mamina...ak ti vadí najmenšia špinka či fľak na oblečení a hned dieťa prezliekaš, aby bolo čisté, tak ti toho treba určite veľa....ak ti menšie ušpinenie nevadí a necháš, aby to dieťatko do večera "dorazilo", tak toho toľko nepotrebuješ
ale tak tepláčkov a pančušiek určite viac, tých 5-6...nohavíc ti možno toľko nebude treba, stačia 3-4 (ale ak radšej obliekaš nohavice ako tepláčky, tak určite viac)
tričiek tiež radšej viac, mikinky - tiež tak 5-6 a bundičky určite minimálne 2 - aby kým jednu perieš, mohol druhú nosiť
ja mám vždy pre deti tie 3 komplety na zimu- 1 overal + 2x bunda a oteplovačky + aspoň 2 zimných topánok/snehúl

aj ked ja osobne som typ, čo radšej mám viac oblečenia v skrini aj pre deti
1. aby nechodili stále v tom istom dokola
2. ak niečo zničia, nemusím urgentne utekať do obchodu po nové, lebo nemajú náhradné

azarijka
•
14. aug 2012

kupujem priebezne co mi chyba, nemusim riesit ze mam zbytocne vela niecoho....

mummy01
•
14. aug 2012

Zaklad je overal a bunda s oteplovackami a jedna nahradna bunda.
pancusky min.5ks
mikiny 2 hrube a 2tensie
triciek aj 10ks
teplaky 5ks
nohavice 2ks
topanky 2ks
ciapka s rukavicami 2ks
To je zaklad s tym ze budes casto prat.Ja nekupujem naraz vela oblecka ale v pripade nutnosti dokupim,pred zimou budu aj vypredaje.

puntido
•
4. nov 2012

tak ja som spokojna co sa tyka zn CARPE DM uplna spokojnost, skvela kvalita, slovensky vyrobca...

frejka
•
Odpoveď bola odstránená
•