icon

Akú vysielačku s veľkým dosahom do domu?

matulkam
23. feb 2013

Aká je dobrá pestúnka, ktorá spoľahlivo funguje aj v rodinnom dom cez dve podlažia, najlepšie až do záhrady?

exupery
•
23. feb 2013

Angel care

lalus
•
23. feb 2013

topcom kidzzz

smalova
•
23. feb 2013

aho my máme od Oravy vyzerá to ako zajačik. Tiež máme rodinný dom, dve podlažia a všade krásne signál chytá dokonca aj v záhrade. A cena je tak do 30euro, skús si hodiť do heureky je to typ ORAVA BM-4. Ja som na 100% s nim spokojná.

anieli_1
•
23. feb 2013

my sme mali od svagrinej angel care a vravela mi ze ked bola jej dcera malilinka chodili do restiky vedla ich panelaku tam si sadli na kavu a mala spala doma a dosiahlo im to az tam

elfka.elfka
•
23. feb 2013

Ked chodime na dovolenky tak medzi rodicmi mame vzdy naj signal / angelcare. Ale uplne naj signal ma mobil samozrejme, mam na nom stiahnutu aplikaciu baby phone.

rebecca16
•
23. feb 2013

Angelcare jednoznačne. Myslím, že model 401 alebo taký nejaký mame je to spolu aj s monitorom dychu. Ja odporúčam🙂

dazdovka
•
23. feb 2013

My mame Topcom Twintalker 7100, aj nasi priatelia, aj ich priatelia... Ma to dosah 10km, vyuzivame aj niekedy namiesto mobilu. Su super.

lupape
•
23. feb 2013

my mame tefal a je super. je počuť aj ten najmenší suchot,napr. ked sa dieťa pretaca v postielke. a dosah má tiež dobrý

katieg85
•
23. feb 2013

je to jedno jaku kupis len pozeraj aky ma dosach,kup iba do 200 m tie ktore su viac tak vyzaruju vlnenie ktore dietatu skodi.a ta co tu napisala 10km ta to snad nemislela vazne ze daco take davala ku dietatu.

emmuska8
•
23. feb 2013

ten topcom su normalne vysielacky, maju dosah 10km... ale urcite by som to nedala k dietatu....mame doma obycajne vysielacky co si beru chlapi na vylety... ale v zivote by ma nenapadlo pouzit to ako vysielacku pre dieta...

tinushka13
•
23. feb 2013

My máme Avnet SCD 505.. je to bluetooth spojenie, čiže nehrozí že sa spáruje viacej vysielačiek 😀

zuzulica
•
23. feb 2013

My sme kámoške asi pred 3 rokmi kúpili detské monitory topcom, také obyč.vtedy za asi 50-60e a dodnes super fungujú a dosah majú 2km a oni tiež majú veľký dom a aj ďaleko do záhrady to má dosah, vtedy sme to kúpili v tescu, lebo sa nám nechcelo čakať kým to príde cez net. A to žiarenie ako baby píšu,myslím, že to netreba preháňať, určite by tomu nedali certifikát, keby to tak škodilo a je asi úplne jedno, či to žiarenie má dosah 200m alebo 2000 kedže postieľku máš od toho pár metrov...

silviavivien
•
23. feb 2013

my mame pestunku s videom pri prvom sme mali len take vysielacky a pri druhom mame video🙂

sonula44
•
23. feb 2013

mi máme túto máme velký RD a velkú záhradu vzadu terasu a velkááááá spokojnosť , žiadny šum , čistučký zvuk
http://www.mall.sk/detske-pestunky/philips-aven...

macka23
•
23. feb 2013

Angelcare AC401 chodievali sme vecer aj cca 500 m k susedom a pohoodicka 🙂

darina85
•
24. feb 2013

Urcite philips avent scd505, dala som na odporucania tu na modrom konikovi a nelutujem, vsade v dome, na zahrade a aj vzadu pri plote ma vyborny signal 🙂