icon

Aký je rozdiel medzi látkovými plienkami?

bubena
16. okt 2011

viem ze uz sa tu o tom pisalo az az,chcela by som vyskusat tu kapsovu,iba tak na skusku,kedze moja dcerka ma uz rok a pol a uz sa mi moc neoplati investovat.iba na skusku.moze mi niekto strucne napisat aky je rozdiel medzi konkretnymi latkovymi plienkami?ze ktoru by bolo naj kupit ..dakujeeeem

wewe22
•
16. okt 2011

bambusova alebo latkova plienky su rozne druhy vzdy k nim potrebujes vrchne nohavicky
kapsova plienka nepotrebuje vrchne nohavicky ma kapsu do ktorej sa vkladaju save casti tzv vkladacky
aio je vsetko v jednom netreba skladat
kupit jednu dve plienky sa moc neoplati neviem na co by ti bola jedna
ak mas zaujem o viac infa chod na diskusiu o latkovkach tam ti vsetko podrobne napisu
https://www.modrykonik.sk/forum/zakladna-vybava-pre-babatko/skusenosti-s-latkovymi-plienkami-ake-su-vase-nazory/

avila
•
16. okt 2011

Jednu by som nekupovala, ked tak aspon niekolko a rozne druhy. Vsak ostane pre dalsie ditko. Na doma ti staci dat nejaky stvorec (bambusove su najviac save) a vrchne nohavicky - to je najlacnejsia verzia. A na von najlepsie AIO alebo kapsovku, vrchne nohavky nepotrebujes. Na noc nejaku bambusovu alebo konopnu s nejakou super savou vkladackou (daju sa dokupit) a vrchne nohavicky. A mas.

lumarque
•
20. okt 2011

Ked chces iba vyskusat, tak si podla mna kup take tie lacne ebay-acke plienky..predavaju ich aj niektore kocky tu na koniku okolo 7 eur za ks( ja mam uz vyse pol roka a som velmi spokojna. Vypchat ich mozes stvorcom( tych myslim ma kazda maminka par ks), ked ju mala popisia, pouzijes druhu kapsovku..naplnis.. potom zasa pouzijes prvu kapsovku s novym stvorcom .Vecer preperies a rano mas suche. Ale to je taka fakt minimalisticka verzia.. Pohodlnejsie by bolo aspon 4ks. Ja si v podstate teraz vystacim s 6 plienkami, v ktorych menim vkladacky a periem kazdy 2-3 den, ked sa nazbiera aj ine pradlo.
Daju sa pouzit aj na noc, ale to treba poriadne vypchat. Tak snad som ti trosku pomohla

stvura
•
Odpoveď bola odstránená
•