icon

Aký krém na tváričku 8 mesačného dieťatka?

lejlla
13. feb 2013

mate nejaky osvedceny kremik na tvaricku pre 8mes.dietatko?olejcek nam nerobi dobre...vdaka

bianka0111
•
13. feb 2013

ahoj, mi od narodenia používame excipial..na tváričku aj telo....oblubili sme si ho všetci....je volne predajný, ale aj na predpis - vtedy je to lacnejšie....

kokorunecka
•
13. feb 2013

Excipial či jak sa to píše.

3kolka
•
13. feb 2013

my používame od narodenia kozmetiku sebamed...aj z môjho okolia ju používa veľa mamičiek....každej sa osvedčilo niečo iné 😉 my sme olejček vôbec nepoužívali

azbestica
•
13. feb 2013

z viacerych zdrojov som sa dozvedela ze modra indulona je pre deti naj...to co sa dnes predava pre deti je iba o dobrej reklame
Moja osobna skusenost je ze som kupila ssebamed a ked som natrela malu tak strasny plac a aj na druhykrat sa to opakovalo tak sa mi to potvrdilo ze je to z toho. Tym nechcem povedat ze je to zly krem niektorym detom mozno vyhovuje 🙂

nikol156
•
13. feb 2013

mne malý mal stále červenú tváričku skoro od všetkých krémov, raz som vyskúšala obyčajnú modrú niveu a od vtedy nemáme problém. je to obľúbený krém celej rodiny. 🙂 dovtedy sme vyskúšali skoro všetky detské krémy a od všetkých bol červený. niekedy klasika zaberá.... 😉

miminaaa
•
13. feb 2013

Prikláňam sa k názoru azbestici o modrej indulone - Kubkovi ňou tiež natieram tváričku na radu pediatričky. Mal totiž alergiu na chlad a odkedy používam indulonu, fliačky mu zmizli.

martina646
•
13. feb 2013

Ked ideme von, tak LIPOBASE, je to taky dost mastny kremik, predpisala nam ho lekarka hned na prvej poradni ako ochranny krem na cely rok a po kupani davam modru indulonu.

blondiee83
•
13. feb 2013

Ja som kupovala malemu na tvaricku krem od Weledy - ale kedze este len cakame, tak ja osobne skusenosti nemam. kupovala som na radu svagrinej, ktora na tuto znacku neda dopustit 🙂

kch
•
13. feb 2013

mali sme ako keby nabeh na atop.ekz. a odvtedy len Excipial a detska Nivea

verronicka
•
13. feb 2013

my pouzivame tiez Excipial, maly ma citlivu plet,skusila som aj od Nivea taky detsky kremik SOS sensitive nebol zly, ale vzdy sa vratime nakoniec k Excipialu 🙂

pimpulienka
•
13. feb 2013

Od narodenia používame kozmetiku Sebamed

kkl82
•
13. feb 2013

a aky olejcek si skusala? ak tie johnsons a podobne, tak tie obsahuju len mozno 30% oleja, ostatne su umeliny a necudujem sa, ze vam nerobi dobre. idealny aj pre deticky je cistly mandlovy, lisovany za studena, bez prisad. kupis aj v lekarni 250 ml cca 6-8 eur. je cisto prirodny a svojim zlozenim je najblizsie k ludskej pokozke, velmi rychlo sa vstrebe a nezanechava ju mastnu. a este som nepocula, ze by niekomu nerobil dobre.

zuzuj
•
13. feb 2013

MNe vonia a je dobry Klorane Bebe cely rad kozmetiky pre deti, predavaju ho len v lekarach, kedysi mali taky na cele telo krem + cold efekt, cize na chlad, teraz asi kvoli prachom predavaju dva druhy, jeden je na telo a druhy mensi ma tento efekt, ze chrani pred chladom.....
Je to kozmetika bez parabenov a inych konzervatov a dokonca sprchac neobsahuje ani mydlo...ja ho teraz pouzivam spolu s krpatou...nejako mi zcitlivela pokozka a potomto ked sa osprchujem ma nic nesvrbi... 🙂

carmella
•
13. feb 2013

ahoj . olejcek teraz v zime nie je vhodny .. excipial je super nam ho predpisal akj kozny ked Mal syn kozne problemy

lialucia
•
13. feb 2013

My používame buď Excipial Kids alebo Linola Fett, oba krémy sú dobré, no do zimy radšej Linolu 🙂

nikolet_89
•
13. feb 2013

Modra indulona ja ju davam od narodenia

euka210
•
13. feb 2013

Bioderma POzinc

zivika
•
14. feb 2013

akykolvek 100% olej, skus pozriet napr. saloos, ale ak chces viac chemie 🙂 tak ked mal maly pol roka, odporucila nam kozna A-derma exomega, ktory robil najlepsie mne na suche ruky 😀 a teraz v zime nam predpisala Lipobase krem, tiez je dobry... kazdopadne by som sa vyhla kremom a detskym olejom z drogisky, hlavne ak ma drobec citlivu pokozku, lebo su hodne parfumovame a dost umele... 😉

brumka
•
14. feb 2013

@lejlla pouzivame excipial a kyselinu mliecnu od narodenia, vsetky mozn e kremy aoleje nam nerobli dobre a boli slabe. pouzivame doteraz. od dvoch r sme pridali indulonu, konecne nam presla nan alergia. A-derma je super ,len draha. a bioderma ci vichy je podla mna pre deti nevhodna, aspon mi sa doterza z nej vyhadzeme, cim natieras po kupani?

briluxina
•
14. feb 2013

my sa v zime ponatierame lekarskou vazelinou, je neparfumovaná a je vhodná aj pre najmenších, na suché miesta, pleť, suché lakte no proste na všetko 🙂

adka0029
•
14. feb 2013

My pouzivame bud pavlovicovu mast - da sa kupit v lekarni alebo kokosovy olej- ten je uplne prirodny a navyse kraasne vonia 🙂 aspon mne 😉

miraska333
•
14. feb 2013

Som detska sestra a na oddeleni sme pouzivali iba modru indulonu.Podla nasej detskej lekarky su akekolvek oleje, a to aj detske nevhodne, dokonca skodlive, pretoze olej upchava pory.

lencika
•
25. júl 2013

Ahoj ja som pouzivala ako na ritku tak aj na tvaricku bepanthen, nie je mastny a mne velmi vyhovoval a malej tiez a do teraz nepouzivam ziadne kremy a to ma 2,5 roka

erika_rika
•
25. júl 2013

Bioderma, maju viacero kremov. Aj na atopicku plet. A su super.

mamainprogress
•
25. júl 2013

Pouzivam kokosovy olej a sezamovy olej. Ale na tvaricku len v zime na licka sem-tam, raz za par dni.