Aký krém na tváričku pre dieťa na zimu?
Chcela som sa spytat,davate vasim detickam cez chladne pocasie daky kremik na tvaricku?A ak ano,s akym ste spokojna?Zatial som malej tvaricku nenatierala,ale nakolko ide zima,tak neviem,ci mam siahnut po dakom kremiku,alebo nie.Dakujem za rady 😉
od narodenia používame Nivea krém do chladu a mrazu a máme len dobré skúsenosti 😉
bioderma krem proti chladu (neviem presne ako sa vola ale je super 🙂)
Mňa príjemne prekvapilo, že môžem krém Bepanthen Care použiť nielen na detský zadoček, popraskané bradavky ale aj na premastenie suchej pokožky. Deťom som natierala vyštípané líčka a regenerácia bola naozaj úžasná.
tiez som na suche miesta pouzivala bepanthen care- je mastny a hydratacny, ja som si nim kremovala ruky a detom okrem zadocka lica, nos a celo v zime a v lete po opalovani ked som nemala po ruke krem som ho tiez vyuzivala.
tiež krémujem suché miesta na tváričke a hlavne líčka bepanthenom care. Pokožku hydratuje a chráni pred vysušením a vyštípaním.
cold cream od alverde je moj top topov :D pouzivam aj na zadocek, na vsetko 🙂

ja malu natieram cold creamom od Biodermy a sme s nim max. spokojni. Lahko sa rozotiera, nezanechava mastny povrch, je prijemny na dotyk na tvaricke. Mala mala reakcie na rozne kremiky inych znaciek, vyhadzala sa mi ... nastastie mi dr. poradila biodermu a ta nam vyhovuje. Mame od nich viacere produkty.