icon

Aký krém na tváričku pre dieťa na zimu?

katka3012
26. nov 2011

Chcela som sa spytat,davate vasim detickam cez chladne pocasie daky kremik na tvaricku?A ak ano,s akym ste spokojna?Zatial som malej tvaricku nenatierala,ale nakolko ide zima,tak neviem,ci mam siahnut po dakom kremiku,alebo nie.Dakujem za rady 😉

Strana
z2
lipsa
21. dec 2011

ja malu natieram cold creamom od Biodermy a sme s nim max. spokojni. Lahko sa rozotiera, nezanechava mastny povrch, je prijemny na dotyk na tvaricke. Mala mala reakcie na rozne kremiky inych znaciek, vyhadzala sa mi ... nastastie mi dr. poradila biodermu a ta nam vyhovuje. Mame od nich viacere produkty.

jasminka
5. feb 2013

@lipsa aky mate cold cream, je medzi tym 40ml a 200ml nejaky rozdiel? ja som pozerala na stranke biodermy a tam to vyzera, ze su rovnake, ale logicky mi vychadza, ze ten velky je ako telove mliecko...lebo kebyze su rovnake, tak sa potom samozrejme viac oplati ten velky...aaach 😒

lipsa
6. feb 2013

@jasminka ahoj, oba su rovnake. Vacsi sa financne viac oplati a ten mensi je zas praktickejsi na nosenie v taske 🙂

mami.sk
6. feb 2013

od narodenia používame Nivea krém do chladu a mrazu a máme len dobré skúsenosti 😉

ducci
22. feb 2013

bioderma krem proti chladu (neviem presne ako sa vola ale je super 🙂)

lili007
6. nov 2016

Mňa príjemne prekvapilo, že môžem krém Bepanthen Care použiť nielen na detský zadoček, popraskané bradavky ale aj na premastenie suchej pokožky. Deťom som natierala vyštípané líčka a regenerácia bola naozaj úžasná.

lilu74
29. apr 2017

tiez som na suche miesta pouzivala bepanthen care- je mastny a hydratacny, ja som si nim kremovala ruky a detom okrem zadocka lica, nos a celo v zime a v lete po opalovani ked som nemala po ruke krem som ho tiez vyuzivala.

autumn11
5. sep 2017

tiež krémujem suché miesta na tváričke a hlavne líčka bepanthenom care. Pokožku hydratuje a chráni pred vysušením a vyštípaním.

luciamic
5. sep 2017

cold cream od alverde je moj top topov :D pouzivam aj na zadocek, na vsetko 🙂

Strana
z2