icon

Angel Care 300 a vaše skúsenosti

ajsenz
21. jan 2013

ahojte máte skúsenosti s týmto typom monitorom dychu?
bielej farby dvoje podložky.
napíšte svoje hodnotenia, Ďakujem 🙂

nicinka0
•
22. jan 2013

Ahoj, ja som si prave zajednala tento typ z MK, tak potom dam vediet 🙂 mne sa paci to, ze je nabijany len z baterii, takze nevyzaruje ziadne vlny... i ked u ostatnych je asi pohodlnejsie napajanie do zasuvky .. :/ nvm uvidim v praxi :D

eimuska09
•
22. jan 2013

podľa mňa má príliš malé senzorické dosky. Ja by som volila niečo čo má zaručný a pozáručný servis, lebo si ho môžeš odložiť k druhému bábu. Mne sa veľmi osvedčil babysense II, ktorý majú aj v pôrodniciach a pre mňa je to znak, že musí byť dobrý a najmä spoľahlivý.

babula1405
•
22. jan 2013

Tento by som rozhodne nevolila, mala ho moja sefka a neustale s nim nieco nebolo v poriadku. Reklamacie trvali nekonecne dlho a nakoniec stratila trpezlivost a poziadala o vratenie penazi. Ja som objednala babysense, uvidim, ako bude fungovat, ale nan mam velmi dobre referencie. Vsade v mojom okoli, ked som sa pytala, vsetky mamicky mi odporucili prave tento

rom4nka
•
22. jan 2013

Ja by som sa na batérie určite nespoliehala, veď každý dýchací monitor je napájaný cez batérie, preto lebo keď vypnú elektrinu, aby nedošlo aj k vypnutiu monitora.Ja som tiež volila baby sense, odporučil mi ho aj môj gynekológ, lebo boli obavy, že dcérka bude mať problémy. Fungoval neuveriteľne presne a pri postieľke som stále mala číslo modrej linky, ktorá je k tomuto monitoru zriadená v prípade, ak mamička potrebuje súrne pomoc.

jamabe
•
21. feb 2013

@ajsenz neviem či je táto otázka ešte pre teba aktuálna, ale ja mám Angel Care 400 (rozdiel je, že je to zároveň aj vysielačka, takže počujem bábo) a sme absolútne spokojní, Žiadne falošné poplachy okrem tých, keď som ho náhodou zabudla vypnúť a zdvihla som dieťa 🙂 . Malá aj keď sa hýbala v postieľke, stále ju chytal, ale pozor na hrúbku matracu, plus ak dieťa spí v zavinovačke, musí to byť tuším do 10 cm, ale fakt neviem, už si nepamätám. Lebo to nám robil problémy, už nechytal pekne signály. Ale to je asi normálne aj u iných...