icon

Baby videomonitor z Číny

xxstanulkaxx
24. apr 2018

Zdravím dievčence. Uvažujem o objednaní baby video monitoru z aliexpressu. Máte niektorá nejaké skúsenosti?Neviem sa rozhodnúť, ktorý objednať. Dakujem veľmi pekne za každú radu

mell_j
•
24. apr 2018

Moj brat ma taky s kamerou co je prenos cez wifi za 30€ a je spokojny funguje lepsie ako nasa motorola kamera pre dieta😂

ub
•
25. apr 2018

Mame az tri.zalezi aky potrebujes. Jeden v spalni,jeden v obyvke a jeden kocik. V obyvke mame kameru a cez wifi vidim maleho v telefone https://m.aliexpress.com/item/32814186739.html
spalni klasika pestunka s monitorom https://m.aliexpress.com/item/32790927706.html V kociku ,ked spi vonku sam-pestunka s monitorom napojena na externy zdroj. Vsetky funguju a su super

xxstanulkaxx
autor
•
25. apr 2018

Super skúsim niečo popozerať 🙂 ja som našla niečo také ... https://www.aliexpress.com/item/Wireless-Video-... recenzie sú tam celkom fajn...ale chcela som vedieť kto má čo overené 🙂

nikussss
•
26. apr 2018

My mame presne ten z tvojho komentu vyssie a sme velmi spokojni, kupovali sme pred rokom, uz si to kupili aj dalsi znami, ked to videli u nas v akcii 🙂

xxstanulkaxx
autor
•
27. apr 2018

@nikussss super tak ho kupim aj ja 🙂 dakujen za recenziu

lenadka
•
27. apr 2018

@xxstanulkaxx teraz čo si dala mám aj ja, som spokojná ale ešte raz sa rozhodovať kúpim ten cez wifi čo ide 😉

lubik87
•
28. apr 2018

Baby a clo.ste neplatili ? Ja som si objednala šaty a platila som aj clo aj DPH čiže 15€ navyše:/

lubik87
•
28. apr 2018

Šaty stali cca 35€

nikussss
•
29. apr 2018

Clo je nad 150€. Nad 22€je dph, ku ktoremu sa vzdy pripocitava aj postovy poplatok cca 4€. My ani znami sme neplatili, lebo to nezadrzali, to je skor o stasti a nahode.
@lubik87

lubik87
•
1. jún 2018

@nikussss takže objednala som a samozrejme opäť mi to zadržali na colnici :( zasa zbytočné prachy navyše .....

nikussss
•
1. jún 2018

@lubik87 no, veru mas stastie :( ale z takej nevelkej sumy to aspon nebude velky doplatok. Stale ovela lepsie ako tie sumy, čo za to pýtajú tu. Ja neľutujem jediný cent za túto srandicku.

lubik87
•
2. jún 2018

No tak som doplácali 11€ ale vysielačka to je teda úžasná ..až ma mrzí že som kupovala Avent klasickú za toľké prachy ...jooj to je taký veget keď ju vidím ako sa prevaluje 🙂 jedine čo je škoda že kamerka musí byť v elektrike ..inak topka 🙂

salome51
•
2. jún 2018

@ub ďakujem za link. Tú kameru cez wifi si určite idem zadovážiť. 👏

xxstanulkaxx
autor
•
1. júl 2018

Už ju mame doma...je úžasná za tie peniaze určite odporúčam 😊

nadazdi
•
1. júl 2018

@ub zaujala ma ta kamera 🙂 nejako si to sama našla a nainštalovala? Alebo je tam návod? Ja som úplne technicky debil.. chcela by som to ale do detskej izby do domu.. lenže som na to strašne sprostá :D

natalkalab
•
17. sep 2018

Dobrý my mame teraz kupenu Nuvita 1090 baby monitor wifi ,no nevieme ktora apka sa má stiahnut,pre sparovanie

terezia999
•
6. feb 2019

@nikussss zdravim, a funguje to cez net alebo je to samostatna jednotka?

sandra151
•
8. jan 2021

Ahojte,môžete mi takto s odstupom času povedať s ktorými ste boli fakt spokojne a nemali ste s nimi problém?
Aj link poteší. Ďakujem