icon

Baldachýn nad postieľku

nika_17
15. máj 2016

Ahojte,rada by som sa spytala na vas nazor ohladom baldachynu nad postielku.Podla mna to vyzera krasne,ale vraj ho moze dietatko stiahnut a stali sa pripady,ze sa to detom omotalo a ze sa pridusili.Mam v plane kupit sadu aj s mantinelom,tym padom by si to dietatko stiahnut nemalo,co si myslite vy?

evitka83
•
15. máj 2016

@nika_17 u nas uplne zbytocna vec, kupila som a nepouzili sme to ani raz a malu bavilo najviac cumakovat svet okolo seba

tatiana1985
•
15. máj 2016

Kravina. Načo ti to je? Sada na to prach, a ked dieťatko začne stavať na nôžky bude ti to ťahať a strhávat... No načo to je dobre?

bajana
•
15. máj 2016

Myslím, že je to ďalšia z nacackanych hlúpostí, vrcholné neprakticke a zbytočná.

whitecat666
•
15. máj 2016

@nika_17 ked to bude s mantinelom malo by to byt OK, kym bude babatko male tak to nebude mat ako dociahnut a ked bude vacsie tak uz by som to radsej dala prec...

katy83
•
15. máj 2016

ked som cakala prve tak som si bola ista, ze ho proste musim mat. Tiez sa mi to pacilo no ked sa dieta postavi a bude zvedave tak to bude tahat ...my sme to mali snad 4me. Za mna zbytocny lapac prachu...teraz lezi niekde v krabici na garazi a ked som porodila maleho tak som si na to, ze nejaky baldachyn mam ani nespomenula 😉

tobnuf
•
15. máj 2016

balgachin je primontovany na postielku a neviem si predstavit ze ako by ho mimi mohlo stiahnut sa seba. Aj keby by sa o to pokusalo taku silu predsa nema. My tieyź mame baldachin jednak to vyzera pekne a babo ma aj intimco 🙂

luslus
•
15. máj 2016

My mame baldachyn od narodenia az doteraz (1,5roka) a sice ho obcas taha tak nikdy nespadol ani sa nic nestalo.

dasenka1203
•
15. máj 2016

my sme mali baldachyn len s tou tyckovou konstrukciou, zaves som si este pre istotu priviazala stuzkou o postielku, krpca to absolutne nezaujimalo ani to netahal ani nic .... je to krasna vec, z obycajnej postielky spravi lozko pre princa/princeznu, ale fakt je to len na okrasu a ako pisu baby hore - lapac prachu, ale tiez sa mi to velmi pacilo, pri prvych dvoch som to nemala tak aspon pri tretom som si vyskusala 🙂 takze, za mna ano, myslim ze ak je to pevne pripevnene, nemoze sa dietatku nic stat, no a treba ratat s udrzbou kvoli prachu

lumma
•
15. máj 2016

@nika_17 hltač prachu

aragantka
•
29. dec 2017

My jsme koupili tenhle a jsme moc spokojeni: http://vally.cz/produkt/velky-detsky-baldachyn/

alinka987
•
Odpoveď bola odstránená
•
annamari4
•
24. júl 2018

@nika_17 neprakticke, zbytočne..

dorotkarodinka
•
Odpoveď bola odstránená
•
yanni
•
26. júl 2018

Zase jedna z hluposti, nepotrebnych, nepraktickych veci. Zbytocne vyhodene peniaze. A hlavne, nikdy nevies, ci ti to dieta vobec bude v tej postielke (ci uz s alebo bez) chciet spavat.

mirka6661
•
26. júl 2018

@yanni presne,mne sa to moc pacilo,vzdy som to chcela,kupila novu postielku,plachtu,baldachyn,mantinely,kolotoc vsetko nech spolu ladi,mala sa narodila a bola tam asi tak 2tyzdne,a tu mame hore v spalni,a este sme kupili tu cestovnu,ze aby mala kde spat,ked budem s nou dole a ani v tej nie je..
Este sa utesujem tym,ze mozno ked povyrastie.

yanni
•
26. júl 2018

@mirka6661 Ked raz nechce, tak uz nebude. ked si zvykne na nieco ine, co jej vyhovuje viac, tak na ine, jej nevyhovujuce, si zvykat nebude chciet. A hlavne nie, ked bude starsia.

Nasa krasne spavala v postielke do 8 mesaicov. Od ca. 3-4 sama vo svojej izbe. Potom nastal zlom, neviem co sa stalo, zacala vsetko "zavrete" ignorovat. Do nieco vyse roka spavala na velkej dvojposteli, zase bez problemov sama vo svojej izbe. V necelom 1,5 roku sme kupili klasicku postel 90x200 a odvtedy spava tam. mala pred par dnami 3 roky. Postielku sme pri nej da sa povedat ani poriadne nevyuzili.
Ale ja som "prakticka", vela z tychto "velkych" veci som nekupovala, postielku som mala od nasich, co mal este brat, 30 rocnu, stara dobra socikova kvalita, len sme kupili novy matrac.

mirka6661
•
26. júl 2018

@yanni svagrinej mala nechcela spavat vobec a teraz mala rok a zacala v nej spavat,ale tak,ze ju tam daju a musia odist z izby a zhasnut svetlo😁,kazde dieta je ine