Body a polodupačky. Kde ich nakupujete?
Zienky poradili by ste mi v akom e-shope nakupujete bodycka a polodupacky? Mate nejake overene, kvalitne, kde sa nevytaha guma a neroztahuju pri krku? Za rozumnu cenu samozrejme 🙂
vacsinu vecu pre mensieho kupujem v Antony - cez internet, alebo v BB priamo v predajni. A vacsiemu Cherokee asi najcastejsie, ale to preto, lebo mam Tesco pod nosom, tak kupim prve co najdem 😀
bzuco: body za 200 Sk? Tak to musi byt luxusne 😕 Ja rada kupujem velke bal. body v Mothecare -7 ks stoji okolo 500 Kc Som velmi spokojna. Suhlasim, ze este su velmi kvalitne v H&M. Prip. Next...C&A som bola dost nespokojna ☹
A velmi lacno som minule kupila bodycka v Tescu - 7 ks za 110 Kc...
susik77 mas aj body za 300- Sk, napr. Disney Kolekcia v HM-ku ......... Aj drahsie ......
Ja mam najlepsie skusenosti s Tescom............. Mozete prat do nemoty a nic sa s nimi nestane .......
Antony moze byt, ale lacnejsie to vychadza v Tescu ......... V Tescu sa oplatia tiez 7balenia alebo 3balenia .....
V HM-ku su dobre aj tie z bio-bavlny, tie stoja okolo 150,- Sk / kus.
ja sa divim ze sa vam tie HnM neroztahali, to nasim deckam vzdy a mne tiez takmer vsetko odtial 😕
mam par body z HM, hlavne tie z biobavlny a sme spokojni..............
maly tak rychlo rastie, ze sa nam asi ani nestihli vytahat ...... 🙂
ja som kupila v carrefoure balenie body s krat.rukavom-10ks za 10eur,ale vacsie cislo (tak na 1a pol az 2roky,lebo teraz este mam dost) takze hadam sa rychlo nevytahaju,matros je prijemny a ak by sa predsa len vytahali (co pochybujem),tak za tu cenu mi to az tak nevadi 😀
....poznáte "európsky next" http://www.sofija.com.pl/ ...je to síce vyrobené v Poľsku, ale taká kvalita sa bežne nevidí...dokonca mjú aj líniu organic...
....osobne nie som spokojná s HM ani Cherokee, obyčajne po pár praniach je z vecí handra...no riadna čína...
ja osobne som spokojná s cherokee.....kupujem 70% cherokee, 20% next a 10% iné drahé značky.....a musím povedať že na tú krátku dobu čo to malý nosí bohate stačí aj oblečko cherokee....načo sú mi tepláčiky Ralph Lauren alebo Benetton keď z nich vyrastie rovnako rýchlo ako z cherokee, ktoré sa nestihnú ani zodrať...možno je pravda že cherokee by nevydržalo toľko praní ako drahšie značky, ale to nezistím, lebo po mesiaci dvoch veci odkladám a kupujem nové 🙂
My tiez pouzivame od zaciatku bodycka z Tesca a som velmi spokojna a mame aj to 7 ks balenie od Early days a tie su tiez super a velmi pekne. Ak by ste mali niektora zaujem, tak mam jedno taketo nove balenie na predaj velkost 74 za super cenu, kuk do bazaru, kamoska sa sekla a kupila nam dve balenia v rovnakej velkosti.....
Ahojte, ak to budete mať blízko, tak všetko nájdete v predajni sníček v Banskej Štiavnici.
ja sa tiez pripajam k cherokee - nemame s nimi ziaden problem. na prve mesiace to urcite staci a prali sme ich kazdy druhy -treti den - nic sa nevytahalo, nezrazilo... 56 newborn sme nosili 2 mesiace, takze podstupili skusku ohnom 😀
Presne tak cherokee je dobrá značka my od narodenia mojej dcérky používame bodynká cherokee a ako rastie aj iné vecičky a sú kvalitné a pomerne lacné čo je dosť dobré.
vsetky bodynka sa vytahaju ked sa peru na vysoku teplotu 😔 ja periem len na 30-tku a nikdy sa mi nic nevytahalo 😉

tak to som prekvapena ze vam sa bodynka Cherokee nevytahali. ja som myslela tie biele. Musim ich niekedy odfotit.
Ale je pravda ze co mi doniesla sestra Cherokee z Uk tak tie su podstatne kvalitnejsie ako tie co som kupila na SR. Niekedy mam pocit ze tu na Sr vozia len "odpad" co v inych krajinach nechcu.