icon

Chlapčenské softshellové bundy z Lídla

mimanr
4. aug 2017

Ahojte, chcela by som poprosit nejake ochotne mamicky, co kupili chlapcenske softshellove bundy v Lidli, ci by mi premerali celk.dlzku a dlzku rukava u velkosti 122/128 a 134/140. Potrebujem, aby mi ju svokra kupila, kym nebudem doma a maly ma velkost 128/134, takze netusim, ktora ja vhodna. Mate skusenost, ci sa tento material pranim zbehne? Velmi dakujem.

kvetinka75
•
4. aug 2017

malo by sa to prať na 30-ke a nezbehne sa. Aspoň nie tie, ktoré máme doma. Ale treba pozrieť štítok na koľko stupňov prať. Ja keď som sa nevedela rozhodnúť, brala som väčšiu, rukávy sa vyhrnú a deti dorastú

mimanr
autor
•
4. aug 2017

@kvetinka75 jasne, ze dorastu. No napr.dcera ma velkost 92, ale 92 je jej velka ako lod a synovi je zas 122 tricko kratucke,takze preto netusim, ci u softshellky plati, ze 128 bude obrovska alebo malicka....

lenadka
•
4. aug 2017

@mimanr určite sa nezbehnu, periem na 40 a pohoda, svokra nech kúpi obe veľkosti, blok odložiť, odskúšať a tá čo nesedí vrátiť do mesiaca, dajú späť peniaze, len neodtrhni visačky.

mimanr
autor
•
4. aug 2017

@lenadka mas pravdu,to by bola cesta, len nie kazdy si moze dovolit naraz vysolit 28€,aj ked sa cast penazi neskor vrati, takze radsej by som tie rozmery 🙂

hettinka
•
4. aug 2017

veľkostne sedia na svoje číslo, ale ak je dieťa baculatejšie, je možné, že mu bude priúzka.
Mne skôr nevyhovovala kvalita, syn to vôbec nechcel nosiť, že sa v nej potí a absolútne neodvádzala preč pot. Fakt otras, letela do koša.

mimanr
autor
•
4. aug 2017

@hettinka vazne?ja som mu tam kupila raz,asi pred 2 rokmi a bola praveze kvalitna,az som bola prekvapena, zato jedno termotricko nas potrapilo az obrovskymi skvrnami na pokozke ☹ asi zavisi od konk.vyrobku..

kvetinka75
•
4. aug 2017

veru, nie každému vyhovujú. Moja dcéra ich nosí, ja nie. Potím sa v tom, pripadá mi to umelinkové.

hettinka
•
4. aug 2017

@mimanr no ved ja som potom kupila v športovom obchode a to bola úplne iná kvalita, lahunká, dobre sa nosila. Síce stála o niečo viac, ale vo výpredaji sa dá kupiť značková za polku pôvodnej ceny.

@kvetinka75 asi preto, že to aj umelinkové je, vyrába sa to z recyklovaných PET fliaš

kvetinka75
•
4. aug 2017

@hettinka my tiež kupujeme v športovom v akcii ale aj tak mi ten materiál nesedí.