icon

Čo hovoríte na krém proti slnku Daylonq kids 30 faktor?

renata5
30. apr 2012

kupila som malemu sa vyhadzal len teraz neviem ci od toho 🙂 🙂 🙂

lucka1987
•
30. apr 2012

my ho mame a v pohode ho znasa

lelacrima
•
30. apr 2012

my ho mame tiez, pre nas je dobry, nemali sme nan zatial ziadnu reakciu. Skor sa neviem dopatrat k tomu, ako ho dat dole z pokozky, kedze su aj vodeodolne. takze my to riesime vlhkou utierkou a mydielkom a potom nakremujeme kokosovym olejom (bio z DM-ka). Vyskusajte este raz pouzit a v ten den vylucte zo stravy potraviny, ktore by mohli sposobit podrazdenie koze.

tea333
•
30. apr 2012

nas drobec je atopicky ekzematik a tento krem mu nijak neublizil. kazde dieta ale moze byt precitlivele na nejaku zo zloziek kremu. ak ti nevyhovuje, kup trebars biodermu

martuska75
•
30. apr 2012

nám tiež nevadil, ale to ešľte nič neznamená. každé dieťa reaguje ináč.

nina55
•
30. apr 2012

dnes mi ho odporucila kolegyna. Neda nanho dopustit, takze sa chystam kupit a vyskusat.

nescafe28
•
30. apr 2012

ja mam alergiu na slnko a len po tomto kreme sa nevyhadzem. som s nim maximalne spokojna

lienka434
•
30. apr 2012

raz tu bola aj akcia daylonq co je kazdy mesiac,mozno su tu este nejake diskusie,ale urcite je to fakt super krem proti slnku, je este aj 50faktor a ten je pre deticky co sa rychlo spalia alebo ked idete na dovolenku alebo pre starsie deti resp. aj ten je dobry🙂)) urcite len odporucam nam ho DR. doporucila.

sisac
•
30. apr 2012

pri staršej som ho používala od 11 m a tiež nič.A používam už 7 rok.Teraz pri druhej dcere plánujem Daylong baby pre deti do 1 roka.Tiež som sledovala,že ake opalovacie-ved každý pre svoje chce len to naj-baby spomínajú ešte La Roche alebo Biodermu

bejkad
•
30. apr 2012

my sme ho už tiež používali aj vlani, to mal malý 1,5 roka a bola som s ním maximálne spokojná, chodili sme po kúpaliskách, malý mi ani raz nezhorel a ani nemal žiadnu kožnú reakciu 🙂

zujanka
•
30. apr 2012

je vynikajúci, neobsahuje žiadne alergény, nezmýva sa vo vode, nezanecháva mastné stopy. Mám alergiu na slnko ale s týmto krémom som úplne v pohode. Aj pre deti je vynikajúci dokonca aj pri mori mám odskúšané na neterke, ktorá má veľmi citlivú pokožku

evian78
•
4. máj 2012

Aj ja ho používam 50 faktor a je úplne super, stačí ráno natriet a už nič nieriešim, je odolný voči vode a dobre ho malá znáša
.

karamel
•
4. máj 2012

My ho vzdy kupujeme k moru 🙂 fakt vyborny 🙂 nikdy sa mi z neho nevyhadzal 🙂

mihrimach
•
4. máj 2012

ahoj ja ties použivam a je fakt super iní ani nedavam takže tak ;)

melpomene
•
4. máj 2012

ahoj...nám sedí jedine tento krém...minulý rok som skúšala detsku niveu aj garnier 30ku ci 50ku a malý bol vyhádzaný jedna radosť...takže ja iný krém už ani neriešim...minulý víkend bol malý u mojich rodičov a tí ho opäť natreli detskou niveou a líčka má teraz ako rašpľa a o červených fľakoch ani nejdem hovoriť 😠 ...takže ja z mojej skúsenosti daylong určite odporúčam 😉