icon

Čo hovoríte na vlhčené obrúsky značky Tesco?

dadika1114
12. mar 2011

Kupila som jedno balenie chcela by som skusit ci sa malinky nevyhadze alebo co ...kupujeme papmers ale tieto su o polovicu lacnejsie ...ale ak by nerobili dobre samozrejme radsej pampers..len by som chcela skusit ci by ich mohol mavat .... mate ich niekto?ako reaguju na pokozku ? dakujem

Strana
z3
happy8051
5. okt 2011

u nas je to jednoznacne... od narodenia ficime na sudoctreme a huggies obruskoch. raz som sa nechala zlakat akciou a nakupila som sest balikov Tesco utierok a Nivea krem na zapareniny... vysledok otrasny... vsetko putovalo kamoske ktora zas Tesco utierky do neba chvali... takze bohuzial no... mam prilis fajnove dieta ktore znesie jedine Sudocrem a Huggies utierky 🙂)))

katmi
5. okt 2011

my obrusky z Lidla.. do dnes den 🙂 a na prdelku Sudocrem... ale nasla som nahradu tohto kremu, zlozenim je to iste ale je ovela lacnejsi 😉 v DMke ho maju... v takom malickom tegliku zelenom....

olivia6
5. okt 2011

ach boze...precitajte si zlozenie, vygooglite si zlozky a zistite ze tvrdenia: cim lacnejsie, tym menej chemie su bludy rovnako ako cele vlhcene obrusky. Potom sa kazdy divi dermatitidam a alergiam. Nemusi sa to prejavit hned na zadocku, ale pekne sa to uklada v telicku babatka. Ked tak na cestovanie bio obrusky bez chemie, len s extraktami z rastlin. Na doma jedine voda.

atrami
6. okt 2011

my sme používali obrúsky aj plienky Tesco. Všetky tie drahé plienky aj utierky nám robili obrovské problémy. Takže len vyskúšať.

kukucka1979
6. okt 2011

Urcite skusat 🙂 My sme presli od pampers cez niveu a teraz som spokojna s gaga z tesca alebo z lidla. Kamoska zas neda dopustit na obrusky z kauflandu, take zelene. Fakt, treba skusat. Drzim palceky.

zvedavamt
6. okt 2011

Poskúšali sme hádam všetky poplienkové očistné obrúsky,ale od umytia čistou vodou -pokial to ide- sa nedá porovnať. Hlavne u citlivých detí.
Ved si vezmite, že by ste mali ruky od "hovienka a len si ich utreli obrúskom a išli by ste takými rukami jesť?
Na pokožke po obrúskoch vždy niečo ostáva a bez chémie nie sú ani jedny, čítajte pozorne zloženie. Jasné, že na vonka a mimo domu sú fajn.
🙂

jeanettka
6. okt 2011

ja používam obrúsky len mimo domu, doma handrička a čistá voda, minule som náhodou kúpila modré Tesco vlhčené servítky, mne nevyhovovali, podľa mňa dosť čudne voňali až smrdeli, ps: podľa seba viem že musím byť opatrná s pokožkou, pretože mne stačí len oskúšať nekvalitné tričko a hneď sa vysypem, takže preferujem čistú vodu

Strana
z3