Čo hovoríte na vlhčené obrúsky značky Tesco?
Kupila som jedno balenie chcela by som skusit ci sa malinky nevyhadze alebo co ...kupujeme papmers ale tieto su o polovicu lacnejsie ...ale ak by nerobili dobre samozrejme radsej pampers..len by som chcela skusit ci by ich mohol mavat .... mate ich niekto?ako reaguju na pokozku ? dakujem
my obrusky z Lidla.. do dnes den 🙂 a na prdelku Sudocrem... ale nasla som nahradu tohto kremu, zlozenim je to iste ale je ovela lacnejsi 😉 v DMke ho maju... v takom malickom tegliku zelenom....
ach boze...precitajte si zlozenie, vygooglite si zlozky a zistite ze tvrdenia: cim lacnejsie, tym menej chemie su bludy rovnako ako cele vlhcene obrusky. Potom sa kazdy divi dermatitidam a alergiam. Nemusi sa to prejavit hned na zadocku, ale pekne sa to uklada v telicku babatka. Ked tak na cestovanie bio obrusky bez chemie, len s extraktami z rastlin. Na doma jedine voda.
my sme používali obrúsky aj plienky Tesco. Všetky tie drahé plienky aj utierky nám robili obrovské problémy. Takže len vyskúšať.
Urcite skusat 🙂 My sme presli od pampers cez niveu a teraz som spokojna s gaga z tesca alebo z lidla. Kamoska zas neda dopustit na obrusky z kauflandu, take zelene. Fakt, treba skusat. Drzim palceky.
Poskúšali sme hádam všetky poplienkové očistné obrúsky,ale od umytia čistou vodou -pokial to ide- sa nedá porovnať. Hlavne u citlivých detí.
Ved si vezmite, že by ste mali ruky od "hovienka a len si ich utreli obrúskom a išli by ste takými rukami jesť?
Na pokožke po obrúskoch vždy niečo ostáva a bez chémie nie sú ani jedny, čítajte pozorne zloženie. Jasné, že na vonka a mimo domu sú fajn.
🙂
ja používam obrúsky len mimo domu, doma handrička a čistá voda, minule som náhodou kúpila modré Tesco vlhčené servítky, mne nevyhovovali, podľa mňa dosť čudne voňali až smrdeli, ps: podľa seba viem že musím byť opatrná s pokožkou, pretože mne stačí len oskúšať nekvalitné tričko a hneď sa vysypem, takže preferujem čistú vodu

u nas je to jednoznacne... od narodenia ficime na sudoctreme a huggies obruskoch. raz som sa nechala zlakat akciou a nakupila som sest balikov Tesco utierok a Nivea krem na zapareniny... vysledok otrasny... vsetko putovalo kamoske ktora zas Tesco utierky do neba chvali... takze bohuzial no... mam prilis fajnove dieta ktore znesie jedine Sudocrem a Huggies utierky 🙂)))