icon

Čo obliecť 12 týždňovému dieťatku?

kamanima
8. jún 2014

môžem obliecť dvanásťtýždňovej dcére v takomto počasí už krátky rukáv? vo vnútri 22, vonku 30. bojím sa, aby neprechladla. poraďte prosím

monikags
•
8. jún 2014

Ja mam 12tyzdnoveho synceka a doma ma kratky rukav a kratke gate uz 3 dni 🙂 von mu davam tricko a kratke gate, alebo opalovacky. Je lepsie ked je dieta nalahko, ako ked sa prehrieva.

bajana
•
8. jún 2014

paneboze, urcite neprechladne ... ja ked vidim tie deti naobliekane len preto, ze sa matky riadia kalendarom a nie teplomerom...a potom, ze su stale chore 😒

winka99
•
8. jún 2014

prechladne ak ju naobliekas, spoti sa a prefukne ju vetrik
ved je horuco, urcite kratke rukavy a gate

11nika11
•
8. jún 2014

daj kratky rukavik a kratke gate alebo opalovacky,saty,co uznas za vhodne..keby si ju nababusila tak sa spoti a potom uz staci len male prefuknutie..riad sa svojim pocitom,pripadne sa poobzeraj aj po okoli,ako su deticky oblecene 🙂

majka99999
•
8. jún 2014

A ked pridete z prechadzky a bude mokra, tak samozrejme hned prezliect. Na hlavu len lahku ciapku alebo teda najlepsie dat plienku cez kocik, ked zacne svietit do kocika, vtedy netreba ani ciapocku.

rora
•
8. jún 2014

vonku 30 stupnov, babatka vidam v kocikoch v hrubych ponozkach,v rifloch.... ☹ mojej som davala len lahke saticky alebo len body s kratkymi rukavmi, nohy holé... max prekryte latkovou plienkou ked na nu svietilo, ciapka ziadna... ked je bezvetrie, ked fukalo tak tenucku ciapocku

ivetoy
•
8. jún 2014

samozrejme... vsimni si ake ma rucky,a hlavku...podla toho ju oblec...nepozeraj na inych..

mibi41
•
8. jún 2014

A co poradite ked ma moja 10 tyzdnova vzdy studene rucky,tak fakt neviem ako ju obliect ked vonku je horuco a ona ma rucky jak zmrzlinky,kratky rukav?Minule som ju obliekla lahsie a hned mala soplik :(