Cumlík na fľašu
Dobry deň chcem sa opýtať kde sa da kúpiť tento cumlik na flašu alebo kto ma doma?Vopred ďakujem!
@sispiska dobrý deň, už som ich posunula ďalej... ale my sme našli obdobné jednorazovky, ktoré tiež vyhovovujú a bábätká ich prijali objednávame ich z www.sab-medical.com
ak by ešte niekto zháňal, mám plnú krabicu keďže zo sab-medical sa dali kúpiť len naraz 180ks 😀 čo by človek pre dieťa neurobil a potom to dieťa prestane chcieť všakže 😁
ak by ešte niekto zháňal, mám plnú krabicu keďže zo sab-medical sa dali kúpiť len naraz 180ks 😀 čo by človek pre dieťa neurobil a potom to dieťa prestane chcieť všakže 😁
@marianna271 dobrý deň, ja súrne zháňam! Máte ich ešte? ďakujem 🙏🏼
@marianna271 dobrý deň, ja súrne zháňam! Máte ich ešte? ďakujem 🙏🏼
@zimomriavka218 áno, mám, rada posuniem. Som na koníku nová, dajú sa tu písať súkromné správy alebo chat. Skúsim to pripadne nahodiť na predaj, to by sa tu malo tiež niekde dať.
@zimomriavka218 áno, mám, rada posuniem. Som na koníku nová, dajú sa tu písať súkromné správy alebo chat. Skúsim to pripadne nahodiť na predaj, to by sa tu malo tiež niekde dať.
@marianna271 Dobrý deň, písala som Vam dve správy ale zatiaľ mi nic neprišlo, aj ja som tu nová, tak neviem presne ako to funguje..prišli Vam správy?🙈
@marianna271 Dobrý deň, písala som Vam dve správy ale zatiaľ mi nic neprišlo, aj ja som tu nová, tak neviem presne ako to funguje..prišli Vam správy?🙈
@zimomriavka218 ano, uz som odpovedala, mali by ste mat spravu odo mna

@tuki1 my ho tiez hladame, ale neda sa nikde zohnat. Dali nam ho v nemocnici