icon

Darujem bodynká 0 až 3 mesiace

tilly24
30. dec 2012

maminky neviete o niekom komu by sa hodil balicek bodikov s kratkym rukavom vo velkosti 0-3 mes, je to po 2 detocch ale v super stave, vacsinou biele, a 3 ks su svetlo modre,a par letnych triciek na 1-2 mes, vsetko z uk, cista bavlna, nechce sa mi to davat na bazar, chcem to niekomu podarovat kto to vyuzije, teda niekto kto caka bybetko a nie je na tom financne az tak dobre, nme to uz netreba, a bazar je plny tychto malickych veciciek. chcem to dat niekomu komu to fakt pomoze, tak poprosim o tipy ci nepoznaate niekoho, nepredavam len to darujem, nech mi totu zbytocne nestoji v skrini, dakujem.

jania023
•
30. dec 2012

@tilly24 ak ti mozem poradit tak si tu osobu dobre over..akurat sme vcera takeho situacie riesili ze najek divne sa tu nachadzaju mamicky v nudzi ktore sa ani nezaevidovali ako mamicky potrebujuce pomoc..ale kazopadne je tu niekde nejaka rubrika pre pomoc v nudzi tak to poskytni tam a budes mat naozaj dobry pocit ze si pomohla niekomu v nudzi a ze ta osoba to potrebuje naozaj a nie ze si otvara secon-hand a ty jej len dodas novy material 😅

miracle
•
30. dec 2012

@tilly24
Ja som ich odniesla na detske oddelenie.

tilly24
autor
•
30. dec 2012

@jania023 ved prave to, ze kopec ludi tu pise ze su v nudzi a potom davaju tie vecicky na bazar...

tilly24
autor
•
30. dec 2012

@miracle dakujem, teda do hociakej nemocnice, len im to tam dam a je to ? 🙂

jania023
•
30. dec 2012

@tilly24 odnes ich niekde do detskeho domova alebo niekde do nemocnice ale ani tam nemas istotu ze to dostanu naozaj ludia co to potrebuju..skus niekoho v okoly teba o kom vies ze je naozaj bez penazi 🙂 ..ja stale tvrdim maminky co maju na pocitac a internet niesu chudobne 😝

jania023
•
30. dec 2012

@tilly24 napadlo ma skus niekde v parku sa popytat alebo v skoleke ci nejaka mamina nema v okoli niekoho komu by to spadlo priamo z neba 😀

miracle
•
30. dec 2012

Este mi napadlo, niektore materske centra maju taky kosik alebo nadobu na veci, ktore si ine mamicky mozu zadarmo zobrat.

miracle
•
30. dec 2012

@tilly24
Vascinou by to nemal byt problem, nemocnice nemaju penazi nazvys a vo vascine z nich je detske oblecenie v ubohom stave (a este aj to sa zvykne stracat, ale to je na inu debatu...

janinah
•
30. dec 2012

ja som si pred časom našla jednu dievčinu,čo písala,že bude slobodná mamička,nepýtala veci,ale inú radu..ponúkla som jej veci a zobrala s radosťou,bola ešte študentka,tak jej to pomohlo...

baklik
•
30. dec 2012

urcite mate v meste charitu, tak skus odniest tam, ak nemas znameho, ktoremu by sa zisli...