icon

Detská obuv v Košiciach. Kde a aké značky?

ootaznik
29. sep 2011

maminky, napíšte prosím Vaše skúsenosti so zháňaním detskej obuvi v KE - aké značky a kde ste kupovali, prípadne aj spokojnosť.......snáď pomôžete zorientovať sa nie iba mne, ale aj iným maminám. ďakujem 🙂

katka888
•
29. sep 2011

my kupujeme bud zn protetika, alebo wanda , dostat ich v zdravotnickych potrebach.
topanocky su sice drahsie, no moj nazor je, ze na nohy potrebuje clovek kvalitne topanky, setrit sa da na obleceni.

sweetsuzi
•
2. okt 2011

Kupujeme casto v Galerii v Deichmanne a potom v Novej nemocnici v zdravotnickych potrebach v suterene maju Protetiku - tam sme kupovali tiez uz viackrat. Na topankach sa neoplati setrit, najma ak je nabeh na plochu nozku, ako u nas. Potom nam este odporucala rehabilitacna doktorka znacku Sante - tie som videla v zdrav. potrebach tam ako su rehabilitacne ambulancie, ale take sme zatial nemali.

gabika7706
•
2. okt 2011

Sante, Protetika, Fare - vacsinou v zdravotnickych potrebach (moja skusenost - Nova nemocnica, lekaren - Poliklinika Sever, velmi dobry vyber maju v lekarni na Zimnej ul., na Hlavnej vo dvore vedla Aidy...) v Dargove na 3. posch., ta ista predajna je aj na Alzbetinej ul., nieco sa da kupit aj v Deichmanne, Bata, Reno, zn. Peddy maju v predajni obuvi nad Billou na Hlavnej ul., na Kovacskej vedla Retra je obuv, tiez maju dobry vyber pre deti....
no a sportovu obuv /trekove topky, tenisky a spol/ v sportovych obchodoch...

deny3
•
2. okt 2011

hlavne v zdravotníckych potrebách, v Medicínskom centre je super žienka, čo poradí, zatial sme mali značky santé a wanda, veľká spokojnosť, sú to síce drahšie topánočky, cca 25-30€, ale sú kvalitné, kožené a dokonca aj veľmi pekné.

kolesarowa
•
3. okt 2011

my máme väčšinou značku Elefanten,a tú dostať v Deichmanne..je to kvalitná nemecká značka,síce sú topánočky trocha drahšie,ale ak natrafíte na zľavy tak v pohode. 😉 Značku Protetika sme ešte nemali,no Wanda áno..a tú odporúčam.Sandálky od tejto značky boli na jednotku 😎 Na Alžbetinej sú 2 predajne..detskej obuvi.V prvej dostať lacnejšie botky,ako v tej druhej...tá druhá je vlastne partner predajne z Dargova 3.poschodie.V prvej,myslím,že sa volá Walkland kúpite topánočky poľskej značky Kornecki.Tiež kvalitné,so všetkým čo majú mať..klenba atď.A okrem toho veeeeeľmi milý mladý mužský personál 😀 ..ktorý ochotne pomôže z kočíkom,kedže je tam schodík,ale aj z výberom topánočiek.

beatrix13
•
Odpoveď bola odstránená
•
miriama11
•
26. jan 2014

Ahoj ja som malej kupila topanocky v predajni ecco su drahe ale maju zlavy a vtedy sa to vyrovna aj z inymi znackami a boli uplne perfektne.inak ja som vyberala co najmeksie topanky na prve chodenie a preto som nekupovala v zdravotnych potrebach lebo mi pripadaju prehnane tvrde na taku malu nozku.a ked mozem este odporucit topanky na prve chodenie tak znacka clarks je super len topanocky treba objednat

rimiso
•
3. apr 2014

ano aj mi sme velmi spokojny sprotetickoiu obuvou hlavne z novej nemocnice v suterene mame ploche nozky takze od malickaobaja synovia nosia protetiku su kvalitne aj ked drahsie len z tycjh vecsich cisel je coraz menej

cernicky
•
12. jún 2015

Ahojte, ja som zistoval protetiku a dostal som info ze sa daju objednat priamo od vyrobcu na podnikatelske uceli, je potrebne objednat aspon 10 parov a je to za velkoobchodnu cenu, tak ak by ste mali zaujem mohli by sme sa vyskladat 🙂

januska20
•
13. mar 2018

@deny3 Dobrý deň, viem,že je to stará diskusia,ale funguje ešte tá predajňa v medickom centre?

deny3
•
13. mar 2018

@januska20 áno, funguje, stále sú tam milé žienky 🙂

januska20
•
13. mar 2018

@deny3 a kde presne to je? ja som síce v medickom centre bola iba raz aj to na ultravuk, je to niekde pred vstupom?

deny3
•
13. mar 2018

@januska20 hned na prízemí, ako je milk agro, potom kvety, číňan a zdravotnícke potreby.

januska20
•
14. mar 2018

@deny3 veľmi pekne ďakujem, skúsim tam zájsť ..

slnieckoada
•
27. mar 2018

Dobry den mozte mi poradit kde je medicke centrum dakujem a nevie niekto kde predavaju detske topanocky rak dakujem

mravvcek
•
31. jan 2019

Maminy wandy kde lupim? Sandalky myslim 🙂

nika6452
•
17. jún 2020

@deny3 a kde je prosím vás to medicínske centrum ? Ďakujem

deny3
•
18. jún 2020

@nika6452 na Terase, Brigádnicka ulica, od magistrátu napravo.

nika6452
•
18. jún 2020

@deny3 dakujem áno našli sme to ...
Dnes čo smee pochodili tam bol asi najväčší výber ale už veľkosti nemali toľko ...

lubka1709
•
6. jún 2022

Dobrý večer prajem kde v blízkosti ulice Strojarenskej v Košiciach od polikliniky aby som prešla pešo dá sa kúpiť detska obuv protetika?