icon

Detské oblečenie z Takko

andrbeata
14. máj 2018

Ahojte, máte skúsenosti? Sedia vám veľkosti?

ivana11155
•
14. máj 2018

Velkosti sedia, strihy skor na stihlejsie deticky, dobry pomer cena versus kvalita.

gebeente77
•
14. máj 2018

Velkosti ako kedy, ale mame dost rifli, lebo mam slize doma, tam to aj sedi a rada tam kupujem tricka, osobnr si myslim, ze su podstatne kvalitnejsie ako detske H@M trika, ktore stratia tvar po 3 prani 🙂

hettinka
•
14. máj 2018

Mame veľa, ale už nie babatkovske veľkosti. V tej cene dobrá kvalita, trička 100% bavlna, aplikácie držia. Veľkosť kupujem ako v iných obchodoch, rifle skúšame. Ak za zaregistrujete, chodia kupóny na 20-30% zľavu.

asia83
•
14. máj 2018

@andrbeata Mne sa odtiaľ nepáčia veci pre deti. Sú príliš "dospelácke", ako pre malých dospelých. No a tiež sú pre tenšie deti, menšie, subtílnejšie. Nič odtiaľ nemám ani nechcem.

deti95060810
•
14. máj 2018

máme...super... cena, kvalita...doporučujem...

hettinka
•
14. máj 2018

inak, bambusové ponožky odtiaľ sú úplne mega, manžel už iné ani nechce.

iren88
•
14. máj 2018

už som tam nakúpila niečo do zásoby, cenovo je to tam celkom v pohode 🙂 veľkosti uvidím až v auguste, či sedia :D

ukulela
•
14. máj 2018

Dakedy som si kupovala. Ale teraz sa mi často stáva, že vojdem do takka a smrad horsi ako v cinaku. Vtedy sa otáčam. BB aj BR.

anjelic
•
14. máj 2018

Rada nakupujem v Takku... za mňa dobrý pomer medzi kvalitou a cenou a veľkosti mojím deťom aj mne sedia perfektne.

andrbeata
autor
•
15. máj 2018

Ďakujem. 😊 Ja som včera pozerala 1 letný overal, ktorý sa mi zapáčil, ale keďže ešte nikdy nič som odtiaľ nemala, bála som sa ho zobrať.
Na prvý pohľad vypadal kvalitnejšie ako z Pepco, tak uvidím.

kristina345
•
16. máj 2018

Ja nakupujem casto, oplatia sa výpredaje, doslova za par eur cely outfit. Kvalita vyborna, velka spokojnost. Jeden s najobľúbenejšich obchodov.

dzina007
•
16. máj 2018

@asia83 doapelacke?? My odtial mame same tricka s obrazkami dinosaurami autami smailikmi psikom s flitrami meniacimi bundy tak isto stale s nejakym motivom... 😀

asia83
•
16. máj 2018

@dzina007 Typ dospelácky, strih, výzor, že na to dajú detský motív, v pohode, ale je tam málo čipiek, fodričiek, ozdôb, ružových šatôčok, mašličiek atď. No nech tam nakupuje kto chce, je to každého vec.

hettinka
•
17. máj 2018

@andrbeata tak to určite kvalitnejšie ako pepco alebo kik, bez debaty

@asia83 ja práve take veci prezdobene, ocipkovane deťom veľmi nekupujem, ani som nekupovala, keď boli menší. Preto mi to práve vyhovovalo.

zuzka38
•
17. máj 2018

@andrbeata js kupujem v takko len teplaky pre chalanov sú úzke a drzia, úplne najlepsiee

dzina007
•
17. máj 2018

@asia83 jaaaj nooo babske neviem ako su na tom... ja mam chalanov... na nich by fodricky cipky maslicky vyzerali divne... 😂🤣😎🙈

anulienkalenka
•
24. aug 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

maju peknu modu, ale velmi tam nenakupujem. Prijde mi to taka tričkovina, 2x vyperieš a bok sa ti otoči. Radšej preferujem inu modu, mam svoj eshop, kde mam overene velkosti a material a som mu verna