icon

Detské superfitky s Goretexom na leto

monikajan
4. júl 2016

Ahojte,
prosím o radu, keďže som takúto info nenašla v iných diskusiách o Superfitkách. Chystáme sa (o 3 týždne) so synom (skoro 8 r.) do prírodného tábora - stanovanie, celý týždeň len pobyt vonku - túry, tvorivé dielničky, hry s deťmi atď. Chcem mu kúpiť kvalitné tenisky, čo nepremokajú a podľa info v diskusiách mi jednoznačne vychádzajú Superfity. Ide mi o to, či sa mu v nich nebudú príliš potiť nohy v porovnaní so Superfitkami bez membrány - máte skúsenosť, viete to porovnať? Jasné, že v teple sa potia nohy vždy, ale predpokladám, že ráno bude rosa, prípadne bude pršať, treba niečo nepremokavé. Má síce Mc Kinley s gorexom, ale vo väčšom vlhku premoknú, ale možno by sme vystačili aj s tými... Tak teraz neviem, aké Superfity kúpiť. Poraďte mi, prosím, prípadne aj predajňu kamennú (je niečo aj blízko Trenčína)?

monikajan
autor
13. sep 2016

Ahojte,
nikto nenapísal, tak prispejem ja, možno to niekedy niekomu pomôže. Nakoniec som kúpila superfitky s goretexom a nebol problém. Aj keď bolo teplo, tenisky boli vnútri vlhké, niekedy skoro mokré, ponožky aj chodidlá mal skoro suché. Fakt je tam dobre vymyslený systém odvetrávania + dobrý materiál = zostaneme pri tejto značke + Ecco je tiež takto dobre vymyslené. Takže odporúčam Superfitky a Ecco s goterexom aj na leto. Samozrejme na jar a jeseň úplne ideálne.

didamt
13. sep 2016

Fíha..superfitky s goratexom máme doma...ale nenosili sme v lete...to si musím všimnúť či bude ponožka suchá a topánka vlhká...dakujem za tip