Fusak pre 1,5 ročné dieťa
Ahojte maminy, viem je leto 😀 ale ja sa uz teraz obzeram po fusaku. Mala bude mat v decembri 1,5 roka, hladam nieco do sportiaku, mame Camko a nanoznik je riadne nizko. Potrebujem ju celu zababusit. Aby nebol tazky, ale kvalitny, na cene nezalezi. Nasla som zatial Kaiser JOOY no nepoznam. Mali sme od Emitexu a bola som strasne nespokojna...VDAKA 🙂
jednoznačne Kaiser 🙂
Jane kids zone, u nas veľká spokojnost aj kvalitou aj veľkosťou , dcéra mala v zime dva a v pohode sa zmestila a teplý bol az az 🙂
obdoba spominaneho Kaiseru je Eisbärchen, ja ho mam a som velmi spokojna.
@piacere je fakt kvalitny?
@tinach noo tak ten si pozriem 🙂 nepoznaaam...
@karollka21 pozerala som ho teraz na nete, je dost lacny, je fakt kvalitny?
Odporucali mi totiz aj Emitex combi a ja som bola total nespokojna 🙂 preto sa pytam, inac DAKUJEM 🙂
@reni1512 ja som mala presne tento v linku len čierna farba...zatial stale mam...
u mna spokojnost...hruby je až až maly mi spaval aj v zime v kočiku...
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/pzkb/fu...
LODGER BUNKER - najlepší fusak na svete!!! je celoročný (skladá sa z dvoch vrstiev), takže nebudete ani na jar/jeseň potrebovať žiadnu deku, ľahučký, nie je nemotorný ako väčšina iných fusakov a je vhodný minimálne do 3 rokov. a dá sa využiť napr. aj na sánkach. a aby som nezabudla - je krásny 🙂
@reni1512 je vynikajuci. Kupovala som pouzivany, mala som ho pri synovi, teraz pri dcere, ziadna zmena kvality/materialu/farby, drzi ako "hluchy dvere", teplucky, priestorny (u syna som ho pouziavala v kociku/sankach do troch rokov). U mna Eisbarchen maximalna spokojnost.
@karollka21 dakujem ti veeeeeeelmi krasne 🙂 idem studirovat dalej 😀
My mame kaiser a sme spokojny velmi a mame 16mesiacov.

Ahoj, skús pozrieť na oblecsvojebabo.sk možno si u nich niečo vyberieš 🙂