icon

Fusak pre 1,5 ročné dieťa

reni1512
17. júl 2014

Ahojte maminy, viem je leto 😀 ale ja sa uz teraz obzeram po fusaku. Mala bude mat v decembri 1,5 roka, hladam nieco do sportiaku, mame Camko a nanoznik je riadne nizko. Potrebujem ju celu zababusit. Aby nebol tazky, ale kvalitny, na cene nezalezi. Nasla som zatial Kaiser JOOY no nepoznam. Mali sme od Emitexu a bola som strasne nespokojna...VDAKA 🙂

marosko256
17. júl 2014

Ahoj, skús pozrieť na oblecsvojebabo.sk možno si u nich niečo vyberieš 🙂

piacere
17. júl 2014

jednoznačne Kaiser 🙂

tinach
17. júl 2014

Jane kids zone, u nas veľká spokojnost aj kvalitou aj veľkosťou , dcéra mala v zime dva a v pohode sa zmestila a teplý bol az az 🙂

karollka21
17. júl 2014

obdoba spominaneho Kaiseru je Eisbärchen, ja ho mam a som velmi spokojna.

reni1512
autor
17. júl 2014

@piacere je fakt kvalitny?
@tinach noo tak ten si pozriem 🙂 nepoznaaam...
@karollka21 pozerala som ho teraz na nete, je dost lacny, je fakt kvalitny?

Odporucali mi totiz aj Emitex combi a ja som bola total nespokojna 🙂 preto sa pytam, inac DAKUJEM 🙂

astonka
17. júl 2014

@reni1512 ja som mala presne tento v linku len čierna farba...zatial stale mam...
u mna spokojnost...hruby je až až maly mi spaval aj v zime v kočiku...
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/pzkb/fu...

reni1512
autor
17. júl 2014

@astonka no presne teraz pozeram aky je rozdiel medzi tymto co si poslala a kaiser jooy...iba to ze je hrubsi?
no dakujem za recenzie 🙂 su za fajn ceny tak asi sa necham prehovorit 🙂

adkat13
17. júl 2014

LODGER BUNKER - najlepší fusak na svete!!! je celoročný (skladá sa z dvoch vrstiev), takže nebudete ani na jar/jeseň potrebovať žiadnu deku, ľahučký, nie je nemotorný ako väčšina iných fusakov a je vhodný minimálne do 3 rokov. a dá sa využiť napr. aj na sánkach. a aby som nezabudla - je krásny 🙂

astonka
17. júl 2014

@reni1512 hm no ti nepoviem ja som sa tiez nahladala, ale určite je v niečom rozdiel porovnaj si čo pišu predajcovia ja som to tiez tak robila teraz si to už nepamatam tie rozdiely...ten čo je link je thermo myslim že je aj hrubši ako pišeš...

karollka21
17. júl 2014

@reni1512 je vynikajuci. Kupovala som pouzivany, mala som ho pri synovi, teraz pri dcere, ziadna zmena kvality/materialu/farby, drzi ako "hluchy dvere", teplucky, priestorny (u syna som ho pouziavala v kociku/sankach do troch rokov). U mna Eisbarchen maximalna spokojnost.

reni1512
autor
17. júl 2014

@karollka21 dakujem ti veeeeeeelmi krasne 🙂 idem studirovat dalej 😀

7katka
7. dec 2014

@reni1512 ahoj,aky fusak si si nakoniec vybrala?

bubulatko
7. dec 2014

My mame kaiser a sme spokojny velmi a mame 16mesiacov.

reni1512
autor
8. dec 2014

@7katka ahoj 🙂 kupili sme lodger bunker...uvidim ci vydrzi taky super celu zimu. Zatial je v nom teplo

7katka
8. dec 2014

@reni1512 dakujem