Hipp krém na zapareniny
Co si o nom myslite a ake mate skusenosti?
Ja som ho pouzivala podla potreby od narodenia. Potom mal fakt skaredu zapareninu, nepomahalo nic, ani kremy na predpis, lepsie povedane po dvoch dnoch sa to vratilo. Potom som sa vykaslala na vsetko a pouzivala obycajny puder a bolo po probleme. Ked som ale zase pouzila ten Hipp krem, tak ostal cerveny, takze ho uz nepouzivam. Mozno mierne zmenili zlozenie, alebo som kupila "staru" sazru, nevedno. Ale Niveu znasa. Treba to vyskusat.
Hipp mam aj rodinnu penu do kupela a krem na tvar. Tie su v pohode. Celkovo maju prijemnu konzistenciu a jemne vone.
mali sme Hipp len raz. dcera mala po nom vysusenu pokozku a nepomahal nam na zapareniny. presli sme na niveu a s tou bola v pohode. ak sa nahodou stalo, ze bola v pokakanej plienke kym sme prisli domov a nive nezabrala, pre tieto pripady som mala sudokrem. ten je dobry, ale u nas sa neosvedcil na stale pouzivanie, len na kriticke riesenia. nivea, bola standardne v pohode.
my sme ho používali a bol v pohode, stále zabral...dokonca aj mne keď sa vyhodila vyrážka, tak som si ho dala a veľmi rýchlo zapôsobil a zmiernil bolesť...takže ani slovo naň nemôžem povedať...🙂
Noooo ako pisete presne zdalo sa mi ze nam uz sudokrem nezabera tak som kupila hipp ale to bola katastrofa este viac a pupaciky vsade mala ,tak naspat sudokrem a hned to zmizlo tak preto sa pitam ci to bolo z kremu alebo z plienok,ale ocividne z kremu ked mate podobne skusenosti dakujem vam velmi pekne.Do kupela len niveu mali sme aj babylov ale nic ani jonsons sa nechyta na niveu
my sme tiez vyskusali vselico a najlepsie nam pomohol bepanthen 🙂 aj na zapareniny a aj na vyrazocky, ked sa malej vyhodili na tvaricke 🙂
hmm, nam tiez nic moc, najlepsie zaucinkoval bepanthen, tak ako pise ducci... 🙂
my pouzivame len bepanthen, nic ine sa mi neosvedcilo, bepanthen pouzivame hlavne preventivne, ved ta pokozka v plienke velmi trpi a po nom ju ma krasnu zdravucku a jediny nam zaberal na zapareniny, mojej malej sa zvyknu urobit, ked jej idu zuby, vtedy ma nejaku inu stolicu a hned jej to podrazdi, bepanthen jej to vzdy skludni a rychlo vylieci
tiez pouzivam len bepanthen. hipp, sudocrem ani nic podobne sa nam neosvedcilo
My sme az doteraz pouzivali rybilku,ale uz prestala ucinkovat.
Tak sme vyskusali Hipp,a cuduj sa svete pomaha.
ja nemam skusenosti s mastickou hipp, ale ak mozem odporucit ja som bola velmi spokojna s mastickou bepanthen, je cenovo dostupna a naozaj nam vzdy pomohla 😉
používate niekto krém Hipp na zapareniny? dostala som ho ešte keď sa malá narodila a vybalila som ho až teraz. chcem sa opýtať či má normálne takú divnú konzistenciu, akoby v tom bol olej alebo voda? alebo či je pokazený 😝 je v záruke.
na zapareniny nam najlepšie účinkoval bepanthen. používala som ho od narodenia synčeka. s hipp tiež veru skúsenosť nemám

na zapareniny radsej weledu alebo imazol z lekarne. ten je najucinejsi.