icon

Istá mamička predáva topánky od Číňana za raz takú cenu

dnika2
14. apr 2012

aky mate nazor na toto dobre cche si privyrpobit asle na inych nie na matkach ☹ ☹

lienka113
14. apr 2012

ako vieš,že je to od číňana?

wilagrande
14. apr 2012

uz som tu aj ja videla par inzeratov viem ze tie veci boli od cinana a boli za drahsie ceny ako by mali byt ......

bodka13
14. apr 2012

@dnika2 aj ty si môžeš určiť ceny aké chceš 😉 ....nie sú stanovené žiadne hranice ani cenník čo má koľko stáť....zdá sa ti cena vysoká - nekupuj 😉 určite nájdeš aj za lepšiu cenu ....a otázne je,ako dlho bude tá dotyčná mamina "predražený" tovar predávať-ak bude chcieť predať cenu určite zníži
...a k tvojej otázke : každá vieme odhadnúť čo má akú hodnotu a koľko sme za to ochotné zaplatiť....takže konečné rozhodnutie o nákupe je na mne,na tebe a na každej mamine 😉

janinah
14. apr 2012

to isté tričko u číňana za 3.30 o pár metrov ďalej v normálnom obchode za 7 😉

sisaha
14. apr 2012

@janinah preto treba kupovat v osvedcenych obchodoch s vlastnymi znackami a nie u sukromnikov, ktorí nakupia u cinana a daju nove ceny.. 😉

dnika2
autor
14. apr 2012

no viem ze to je od cinana lebo ich mame u nas v meste tie iste a este mi tvrdi ze ich kupila v butiku ach jaj 😀 😀

sisaha
14. apr 2012

@dnika2 mozno kupila v butiku a majitel butiku nakupil u cinana..

janinah
14. apr 2012

@sisaha nakupovať treba tam,kde ti to peňaženka dovolí 😉

sisaha
15. apr 2012

@janinah suhlasim, preto nakupujem v znackovych predajniach iba vo vypredajoch a neraz som sa presvedcila, ze som zaplatila menej ako v ktoromkolvek butiku, kde predavaju tovar pochybnej kvality. Ja totiz zo zasady nedam na seba a svoje deti nic, kde nepoznam povod tovaru, hlavne u cinanov, kde je tovar napusteny zakazanymi latkami prekracujucimi povolene normy. Zdravie je totiz prvorade.