icon

Je kúpa postieľky v 18. týždni skoro?

diusik7
Dnes o 08:08

Je kúpa postielky v 18 týždni skoro ? Našli sme za výbornú cenu a škoda by bola keby sa predala . Z rodiny samorzejme nato majú svoj názor .. kedy ste kupovali postieľku vy ?

kitycat
Dnes o 08:23

Ideme rozoberat povercivost?

Kup, ale mozno sa ti o tyzden zapaci ina... mensia vacsia, polohovatelna, biela drevena 😅

anonym_3cff7a
Dnes o 08:56

Ak chceš, tak kúp a nerieš názory rodiny. Aj keby tehotenstvo náhodou nedopadne dobre, tak sa asi aj tak budete ešte o dieťa pokúšať. Tak som sa na to pozerala ja. V tomto týždni sme kupovali kočík, lebo bol za dobrú cenu. Neľutujem

belllinka
Dnes o 08:58

@diusik7 a načo oznamuješ rodine, že ideš kupovať postieľku?

anonym_35dcc4
Dnes o 09:00

Za mňa je to zbytočne skoro aby mi to tu doma zavadzalo, ale keby mi niekto povedal, že kupuje, tak sa nad tým vôbec nepozastavujem. Skôr ma udivuje, že už od 18. týždňa takéto výdavky konzultujete s rodinou. Prečo pre pána? A ak ťa bude trápiť ich názor, tak do pôrodu si toho ešte vypočuješ, ver mi.

anonym_4e808c
Dnes o 09:05

My sme v takom obdobi kupovali kocik, tiez preto lebo kamoska ponukala za dobru cenu. Preco by aom nevzala? Ved ked si poverciva, nekupuj. Ja nezijem v minulom storoci - a stat sa moze hocico aj ked ten kocik ci postielku nekupim.

anjelicek26
Dnes o 09:09

Ja som veru v tom obdobi kupovala kocik, lebo bola neskutocna cena (-300e), vratit sa dal... s rodinou sa o tom nebav, ludia maju potom velku potrebu to s tebou "konzultovat" a vraviet ti svoje nazory...

no1990
Dnes o 09:12

Ja som kupovala veľmi skoro postieľku, bola za brutálne dobrú cenu. Neľutujem. Nic sa nestalo, všetko v pohode a a to mám už tri deti. Každému som všetko kupovala veľmi skoro. Už nežijeme v roku 1900 keď bola veľká novorodenecka úmrtnosť

ejmylia
Dnes o 09:46

Nekupovala by som. Môžeš zmeniť na všetko názor ešte 100x pokiaľ sa bábo narodí 🙂

januska12323
Dnes o 10:05

Je úplne jedno kedy ju kúpiš, tebe bude doma zavadzať nie rodine.

diusik7
autor
Dnes o 10:32
@belllinka

@diusik7 a načo oznamuješ rodine, že ideš kupovať postieľku?

@belllinka rodina vie že postieľku chcem riešiť až v 8 mesiaci aj to hucali že skoro .. ale keďže bývam v byte a budem ju mat zloženú v krabici tak to uvidia ..

diusik7
autor
Dnes o 10:34
@ejmylia

Nekupovala by som. Môžeš zmeniť na všetko názor ešte 100x pokiaľ sa bábo narodí 🙂

@ejmylia postieľku mám vyhliadnutu už 2 roky , názor nezmením , len teraz sa vyskytla príležitosť že je za dobrú cenu čo potom byt nemusí .

diusik7
autor
Dnes o 10:36
@anonym_4e808c

My sme v takom obdobi kupovali kocik, tiez preto lebo kamoska ponukala za dobru cenu. Preco by aom nevzala? Ved ked si poverciva, nekupuj. Ja nezijem v minulom storoci - a stat sa moze hocico aj ked ten kocik ci postielku nekupim.

@anonym_4e808c práveže aj tá postielka čo chcem je teraz za výbornú cenu , inak by som tak skoro nekupovala , poverčiva niesom . Ďakujem za názor

anonym_106cdd
Dnes o 11:18
@januska12323

Je úplne jedno kedy ju kúpiš, tebe bude doma zavadzať nie rodine.

@januska12323 mne postieľka a v nej spiace dieta nezavadzalo, tebe ano ?

parvinka0001
Dnes o 11:20
@anonym_106cdd

@anonym_106cdd myslí to tak že keď ju kúpi teraz že jej bude len zavádzať pokiaľ sa nenarodí dieťa

parvinka0001
Dnes o 11:21
@diusik7

@belllinka rodina vie že postieľku chcem riešiť až v 8 mesiaci aj to hucali že skoro .. ale keďže bývam v byte a budem ju mat zloženú v krabici tak to uvidia ..

@diusik7 veď daj krabici pod posteľ ,do postelí ,do spálni,pivnica ....a nikto nemusí vedieť že si ju kúpila a aj keby prd je ich do toho

anonym_106cdd
Dnes o 11:23
@parvinka0001

@anonym_106cdd myslí to tak že keď ju kúpi teraz že jej bude len zavádzať pokiaľ sa nenarodí dieťa

@parvinka0001 ja chápem, len to je to iste, ci tam je ta postieľka pred narodením alebo po. Ja alo som kúpila som aj zložila ja som sa z toho tak tešila 😂

januska12323
Dnes o 11:27
@anonym_106cdd

@anonym_106cdd ona spiace dieťa ešte nemá len nevyužitý kus nábytku. Ale ako vravím je to úplne jedno a rodina aj tak nemá čo loziť do spálne tak o tom ani nebudú vedieť kým nepovie.

kitycat
Dnes o 16:23
@diusik7

@diusik7 jaj tebe budu dorigovat aj to ci kojis, ci nekojis, vyvoj, vychovu, aj meno ti uz schvalili ci tam mas volni ruku?

Bud zbytocne zvelicujes, kwd uvidia postielku alebo si rovno uprac rodinu, nwch ti vsetko nekibicuju

anonym_555c1a
Dnes o 16:27
@diusik7

@ejmylia postieľku mám vyhliadnutu už 2 roky , názor nezmením , len teraz sa vyskytla príležitosť že je za dobrú cenu čo potom byt nemusí .

@diusik7 byvas s rodicmi? normalne ju dajte pod postel zlozenu a neries a ak byvate samy je to tvoja vec kludne si ju aj rozloz

michaela329
Dnes o 16:29

@diusik7 dva týždne pred pôrodom 😅 išli, kúpili - nemali sme žiadne preferencie.

diusik7
autor
Dnes o 16:32
@kitycat

@diusik7 jaj tebe budu dorigovat aj to ci kojis, ci nekojis, vyvoj, vychovu, aj meno ti uz schvalili ci tam mas volni ruku?

Bud zbytocne zvelicujes, kwd uvidia postielku alebo si rovno uprac rodinu, nwch ti vsetko nekibicuju

@kitycat zvyšok si urobím podľa seba , to sú poučený že sa nemajú starať alw predsa niektoré poznámky si neodpustia ..

jeennyv
Dnes o 16:33

Pokial to nie je ultimatny nejaky luxus kusok, je este casu….dnes mas tolko moznosti a zapacit sa ti moze uplne nieco ine