icon

Je lepšie plienky Moony alebo Pampers?

jarkakratka
30. nov 2015

Ktoré sú lepšie plienky prosím vás? Máte s tým skúsenosť? Ďakujem!

zuzulienkamrazka
•
30. nov 2015

Moony sme ešte neskúšali, ale Pampers nám moc nevyhovujú ☹ Podľa mňa strašne voňajú... Tak sa chystám na Moony najbližšie.

kikitalu
•
30. nov 2015

Ja som bola s Pampers 2 velmi spokojna. Drzali dietatko v suchu 6-8 hodin. Ale teraz mame Pampers 3 a tie skutocne prilis vonaju, zaroven zapacha moc uz po 2 hodinach a zda sa mi, nesaju az tak dobre ako 2. Neviem, ci som len natrefila na zle balenie alebo ako (bolo v 50% zlave). Aku mate vy skusenost? Tiez uvazujem nad Moony.

tanina724
•
30. nov 2015

Ja som spokojná s Pamperskami. Ale len s bielymi a zelenými. Oranžové sa dosť pokazili. Malá mi v noci vždy pretiekla,keď bola v nich.

martapales
•
4. dec 2015

My používame Moony a zatiaľ malý je spokojný. Pampers už nepoužívame. Malému dokonca smrdia 🙂 Že fuuuj sa zatváril keď som ich raz musela kúpiť a Moony neboli po ruke 🙂 Tak asi už drobec vie, že bez vône sú lepšie 🙂

zuzanaete
•
4. dec 2015

K moony sa neviem vyjadrit. K pampers hej. Na zaciatku sme pouzivali biele pampers a bola velka spokojnost. Cena ma vsak odradzala a tak som vyskusala tesco plienky a na tie nedam dopustit. Ovela menej chemie a vydrz plienky rovnaka. Minule manzel omylom kupil pampers a po otvoreni balika smrdeli v izbe este niekolko dni, kym "vona" vyprchala. Takze pampers urcite nie. Aj ked dieta na to nereaguje, je zbytocne zatazovat jeho pokozku tolkou chemiou. Teda aspon podla mna.

mirka17
•
4. dec 2015

ja používam iba pampers biele, teraz už štvorky, a iné ani nebudem kupovať. maximálna spokojnosť, možno pre niekoho sú drahé, ale je to len relatívne, mne nikdy nepretiekli, deti mi spia celú noc a ráno suchá ritka, sú tenučké napriek tomu majú vysokú absorpciu, nikdy žiadne zapareniny. raz som vyskúšala zelené, neboli zlé, ale neboli ani lepšie.

lusswinki
•
4. dec 2015

Plienky moony taktiež odskúšané nemáme a dokonca-nemajte ma za blbu- som ani o takejto značke ešte nepočula, alebo som si ju nevšimla v obchodoch, Plienky Pampers mojmu bračekovi nerobili dobre, stále mal od nich vyražky na zadočku, ale jemu robili dobre, resp presne "sadli" plienky DADA, ale tie sme kúpovali len v PL na SR som ich nikde v obchodoch nevidela...

ukulela
•
17. feb 2016

jednoznacne moony. skusali sme ich,su sice drahsie, no vzdy mam balik na noc a na dlhsie trasy. su paradne, jemne, hlavne nesmrdia.
ak ma babo problemy tolerovat plienky a mava reakcie, tak treba vyskusat moony. moja znama kupuje po mojej rade en tie, lebo babo ma velke problemy s pokozkou. pampersky ani ine im bevyhovovai vobec :(

sparky77
•
17. feb 2016

Ja som tiez za Moony, su super 🙂 Davam hlavne na noc 🙂