icon

Kde kúpim dudlík pre predčasne narodené dieťa?

edusko22
18. máj 2015

malinla sa mi narodila na 29t.t. a vsetly dudliky su jej strasne velke vypluva ich a neviem natrafit na malinky ktory by jej pasoval potrebujem dudlik vo velkosti asi jak malicek. Lebo na mesiace na dudloch s nemozem drzat ked na svoj vek je moc malicka a aj 0 dudel je pre nu velky

darina1952
•
18. máj 2015

@edusko22 odporúčam ti opýtať sa v lekárni/zdravotníckych potrebách, viem že dostať plienky pre predčasniatka - na objednávku a tak je veľmi pravdepodobné že vedia objednať aj cumlíky pre takéto detičky. Ja by som to určite skúsila tam. Bežné obchody s detskými potrebami ich mať nebudú.

zachrannazdravotnasluzba
•
18. máj 2015

odporucam tomee tippee

lilli19
•
18. máj 2015

ahoj moja princezna je tiez malinka skus suavinex znacku oni maju pre predcasne narodene. maju v pre deti tuto znacku.

mirreckall
•
18. máj 2015

Aj my sme mali tomee tippee

cottoncandy
•
18. máj 2015

aj v dm drogerii sa dá kúpiť úplne malinký cumlík pre novorodeniatko, značku si nepamätám (možno aj ich privátna to bola), ale je rozhodne menší ako bežný 0-6m, mali sme ich viacero druhov, tak som porovnala

jojka_m
•
18. máj 2015

Ahoj, neuvažovala si nad tým, že možno cumlík jednoducho nechce. Môj drobec nebol síce predčasniatko, ale bol dosť malinký a nechcel cumeľ. Aj som skúšala, aby to uľahčilo uspávanie, ale nechce. A teraz, keď má 5 mesiacov a skúsila som mu dudu ukázať už ani nechápal čo to skúšam na neho.

magdalenkami
•
18. máj 2015

nam odporucali prave velky,aby sa naucil sat,klasicky okruhly,nebol spec. tvarovany,ale to bolo pred par rokmi,teraz su uz urcite nove typy,znacky

liz_lemon
•
18. máj 2015

a na co dudel? moje deti nemali, vobec to nie je treba, kazdy len automaticky dudel da, aj ked je dieta kludne, a potom sa od toho nevedia oducit

stellamaris
•
18. máj 2015

v DM maju malinke cumliky a inak zdravotnicke potreby alebo lekarne,opytaj sa.

lucyzet
•
19. máj 2015

MAM má cumlíky 0-2 mes. tie sa mi zdajú oproti iným novorodeneckým menšie.

miaria1
•
19. máj 2015

Mala sa mi narodila v 35.tyzdni, tie najmensie cumliky jej zaplnili pusu a napinalo ju na vracanie, ale v dm som nasla cumlik pre novorodencov, bol malicky a super nam sadol.

zuska88
•
21. máj 2015

ahoj, ten isty problem som riesila aj ja, nasla som sauvinex, nepamatam sa prese ale mylsim ze velkost minus dva...