icon

Kde kúpim oblečenie pre atopika?

nikuskabee
7. dec 2012

Dobrý večer, súrne potrebujem poradiť a nikde som to vo fore nenašla ak to je ospravedlňujem sa. Mám syna má 2 roky,vlani mu rukavičky nerobili problém,lebo bol asi malý a riadne pozakrývaný,málokedy sme ich nosili a boli ešte bavlnené,ale na jeho vek neviem vôbec zohnaať bavlnené rukavice von do zimy,keby aspoň mali 85% bavlny,ale oni všetko vyrábajú z akrylu.Máme doma milion rukavíc,ale po každých sa mu vyhádžu drobné akoby pluzgieriky,alergická reakcia,lebo aj ja som mala kedysi taký problém.Prosím poradťe,kde by som mohla zohnať.ĎAKUJEM

mummy01
•
7. dec 2012

skus pozriet v H&M som raz kupila podsite bavlnou kedze sme maly ten isty problem

katkatt
•
7. dec 2012

My mame jedny rukavice Next, su pletene, take hrubsie a podsite tenkou bavlnenou latkou, takym upletom, 94% bavlna, 6% elastan. Ja este nepredavam, ale poslem link v IP, ako to vyzera.

ulucia
•
7. dec 2012

My mame tento isty problem kazdu zimu.Presla som vsetky obchody s detskym alebo sportovym textilom nikde som nedostala rukavicky podsite bavlnou.Tak som to vyriesila nasledovne kupila som pracovne damske rukavicky bavlnene biele a vsila som ich do klasickych ktore kupite hocikde.Rukavicky su teplejsie a nedrazdia rucky 🙂

tilly24
•
7. dec 2012

pozri na nete green baby stranku,alebooblecenie z organickej bavlny, tam by mohli mat

junovka
•
7. dec 2012

idealne oblecenie pre atopika je cista 100% bavlna 😉

zuzi79
•
8. dec 2012

áno plne súhlasím s dievčatami - treba byť kreatívny a pomôcť si sám - kúpiť biele rukavičky a našiť do štrikovaných, a tiež pri čapičke som to tak riešila, že som kúpila čisto tenkú bavlnenú a našila do hrubej, vlnenej, lebo pre väčšie detičky už takéto veci veľmi ťažko zoženieš.