icon

Kde kúpim ortopedické nohavičky?

fronculka
2. mar 2014

Ahojte, úplne som zabudla na ortopedické nohavičky. Neviete mi poradiť? dajú sa kúpiť aj v lekárni? Ďakujem za odpoveď

miminkacik
•
2. mar 2014

lekaren alebo protetika

ludka140281
•
2. mar 2014

u nás aj v drogerii

lejlla
•
2. mar 2014

ano aj v lekarni aj v tescu som videla...

stanislavao
•
2. mar 2014

kazda drogeria ich podla mna predava. v tescu tiez, alebo v detskom obchode.

fopka
•
2. mar 2014

tie klasicke - poštolky sa daju kupit takmer v kazdej drogerii... len tie mensie cisla su zvycajne vypredane

enky
•
2. mar 2014

Ahoj!Dajú sa kúpiť aj tu na bazáre.

jasminet
•
2. mar 2014

ano, tesco, tusim aj v dm-ke som ich videla. aj detske obchody mavaju. ale uz nie je nutne preventivne balit nasiroko, len ked lekar povie, ze treba.

leilac
•
2. mar 2014

Ahoj,podla mna nekup,kym ti nepovedia,ze ich potrebujete 😉 Aj ja som ich kupila a zbytocne... V 1. a 3. mesiaci treba ist na vysetrenie a ak budete potrebovat staci aj vtedy si kupit ....

ivet1371
•
2. mar 2014

odporučam tieto aj ked su drakšie http://www.4mama.sk/plienky-ortopedicke-nohavic...

monipapa
•
2. mar 2014

Ahoj,ja som kupila v zdravotnických potrebach... v lekarni ich nemali....

oblecenieprekojencov
•
2. mar 2014

u nas mame skladom na suchy zips aj na viazanie -kruzky.Slovenske vyrobky. Nech sa paci

flower72
•
2. mar 2014

kúpiš v zdravotníckych potrebách, aj v 101 drogerie. Stačia ti č. 2, ja som mala dvoje a použila som ich dokopy 3x 🙂 nepotrebovali sme

luciasveckova
•
4. mar 2014

maju to aj v zdravotnickych potrebach ja som odtial kupila

ikika
•
4. mar 2014

@fronculka , kde mas hladat, uz Ti baby napisali... ja Ti len chcem napisat, ze zbytocne nekupuj, uz sa nebali nasiroko automaticky... v 1. mesiaci zivota ide babatko na ultrazvuk klbikov a podla nalezu Ti povedia, ci balit alebo nebalit... takze potom dokupis, ak by bolo treba... 🙂

nika1020
•
4. mar 2014

Preco ich potrebujes?
Ja mam doma č.2. Ani som ich nepoUzila.ak mas zaujem ozvi sa na ip.

alexandra1104
•
4. mar 2014

Lekarni

senta_sofia
•
4. mar 2014

aj v 101 drogerii maju

oktobermimi
•
4. mar 2014

ja somnepotrebovala zbitočne som kúpila... ak chces posuniem ti ich 🙂

titulienka
•
4. mar 2014

A naco ortopedicke ? Pokial som v obraze dnes sa uz nepouzivaju 😉 a ak ich pri kontrole popripade treba tak ich predpisuje ortoped.