icon

Kde kúpim topánky Karrimor?

brnka
21. okt 2012

Dajú sa kúpiť topánky Karrimor v kamennom obchode? Ak áno - kde?

brnka
autor
•
22. okt 2012

Dajte aspon vediet, ake mate s nimi skusenosti..... Oplatia sa kupit na zimu?

matka44
•
22. okt 2012

ahoj,ja mam karrimor snehule,manzel trekove topanky a maly tiez.a spokojnost 😉 kupili sme zo sportdirectu

brnka
autor
•
22. okt 2012

@matka44 , dakujem za odpoved. Ake mate detske? Tie snehule?

matka44
•
22. okt 2012

nie mame poltopanky-trekove

artep1982
•
2. apr 2013

Ahoj, môžeme sa opýtať, chcem objednať zo sportsdirectu malému zimné topánky zn. Karrimor a neviem odhadnúť veľkosť. Môžeš mi prosím napísať, či sú to väčšie veľkosti od našich alebo sa zhodujú s našimi veľkosťami. Prípadne kde by som zohnala nejakú tabuľku. Ďakujem krásne za skorú odpoveď PETRA

maryanna
•
2. apr 2013

my mame karrimor pre maleho trekove poltopanky, spokojnost velka, su kvalitne pevne ale lahucke...velkostne treba objednat vecsie....napr u nas nike 27 su 16 cm a karrimor 28 pise 15,5 cm......cize min o cislo vecsie treba

brnka
autor
•
2. apr 2013

@artep1982
@maryanna ahojte, ja som si objednavala pre seba zimne karrimory a podla mna cislovanie sedi..... synovi som objednavala, ale do rezervy vacsie (takze detske velkosti nemam zmapovane)....

maryanna
•
2. apr 2013

ja som merala synovy vlozku z karrimor a boli to 28 co je o cislo vecscie ako nosieva, a boli mu akurat...aj celkovo ked som ich vybrala z krabice vyzerali mensie, bala som sa ze mu nebudu dobre.......

katussamus
•
2. apr 2013

@artep1982 keď objednávam so sportdirectu pomáham si s veľkostnou tabulkou z tejto stránky http://www.alisa.sk/alisa/1-TABULKA-VELKOSTI a zatiaľ v pohode 😀

olivex
•
6. máj 2013

@katussamus tak ty mas asi lepsiu tabulku 🙂 ja som sa riadila touto http://www.free-outlet.sk/tabulky-velkosti/t-330/
a skoro vsetko je malemu velke. sedi to skor na tu tvoju, alebo nieco medzi tym...

katussamus
•
6. máj 2013

@olivex možno to je tým že ten link čo som dala, tak oni kupujú veci v sportdirecte, tak sedí lepšie 😀