icon

Kde kupujete topánky na širokú nožičku?

z80
2. máj 2013

Mám 1,2ročného hlapčeka a má dosť širokú nožičku.Veľkosť topánkyč.20.
Posím poradte mi , kde kupujete papučky a topánky pre deti s rovnakým problémom. Papučky RaK sú nám uzke a malému začína jenden prst uchodiť nad ostatné.

klincek
•
2. máj 2013

Skus obuv od Tripos-u. Predajcu si musis vyhladat v mieste bydliska, ja poznam len v BA. Topanocky maju kvalitne a pohodlne, aj pre sirsie nohy. My od nich mame takmer vsetku obuv. A ak su malemu uzke papucky skuste radsej na prezutie sandalky, tam si mozes sirku regulovat. U nas sa osvedcili vyborne.

bubelko
•
2. máj 2013

@z80 moj syn ma tiez sirsiu nozicku. elefanten ma rozne sirky topanok (s, m, w) a potom bären-schuhe su sirsie. a na doma by som zvolila miesto papuc protismykove ponozky.

lejlla
•
2. máj 2013

Aj starsi syncek ma taky problem...mne sa osvedcili Sante zo zdrav.potrieb aj Peddy nam vyhovuju...

ninan2
•
2. máj 2013

v Protetike, dobry pomer kvalita/cena, Elefanten su sice asi lepsie, ale aj ovela drahsie... Kamoska chvali aj ten Tripos, tiez fajn ceny.

anjelicek26
•
2. máj 2013

@z80 - clarksy a siroke elefantky a neskor (od 2,5 roka) aj adidasy malemu sadnu perfektne... ma siroku nozicku ako su prsteky, len tieto topanky su mu pohodlnne.

monchicca
•
2. máj 2013

skus papucky Wiggami http://www.detskepapuce.sk/chlapcenska-obuv-ViG... Ja som tiez teraz objednala mojmu synovi a su naozaj siroke, ale my musime kvoli ortopedickej vlozke, co ma na mieru a do ziadnych inych sa nam nezmestila a do tychto v pohode.

petkovamama
•
3. máj 2013

@z80 ahoj.tiez mame siroku nozku.ale natrafila som na super obchod www.minitopanocka.sk je to protetika.ortopedicka vlozka,pevna pata,siroka topanka.kupila som aj sandalky aj platenky,super su,ako papucky.

stanislavao
•
3. máj 2013

Protetika. oni maju take siroke topanky, ze ja ich ani nemozem kupovat, lebo su sirokanske. a aj Nike su siroke.

simsalabim
•
3. máj 2013

Aj znacka BAMA, predavana v Rene, ma obvykle 3 sirky, oznacene farebne. My mame zas oopacny problem, uzucke nozky.... spominana Protetika je podla mna dost siroka tiez - mozes skusit - na nase uzke nozky su absolutne nenositelne.

zigi84
•
9. máj 2013

Ja mam rovnaky problem s dcerkou a jednoznacne odporucam pediped. Su drahsie, ale oplati sa investovat. Teraz ma 2 roky, uz nema taku siroku nozku, ale ked zacinala chodit, tak som jej neobula nic a skusali sme vsetko mozne. Sadli nam len pediped a doteraz som s nimi velmi spokojna. Objednavam ich z orig. stranky (www.pediped.com), vzdy len z vypredaja a to sa celkom da zaplatit a postovne je 4 Euro.