icon

Kde objednávate veci pre bábätká?

emchuana
23. jan 2018

Baby chcem sa opýtať odkiaľ objednávate vecicky pre miminká značky GANT, Tommy hilfiger a podobne? Máte nejaké overené stránky?

lavieenrose
•
23. jan 2018

na co je babatku nieco take ?! bude to mat na sebe par krat a uz vyrastie z toho

sticker
basska_b
•
23. jan 2018

Mne sa podarilo také zohnať tu na bazáre, niektoré dokonca aj s visačkou :D treba nájsť predávajúcu, ktorá má takéto veci, ja som od tej "mojej" už všetko vykúpila. Rátam to na viac svojich deti ako len jedno a hádam to aj potom bude v stave, že to tu ešte predám, lebo naozaj kvalitou je to inde... ale samozrejme dieťa nemusí vyzerať ako z módnej prehliadky.

julma
•
23. jan 2018

Tvoje babatko teda jeho pokožka maximalne bude vediet ocenit oblečenie z biobavlny, je jedno akej znacky a ostatne peniaze posli deckam do Ugandy, aby neumierali od hladu

lavieenrose
•
23. jan 2018

@julma presne tak keby tlacim prachy na tlaciarni tak investujem do takeho bio eko..do domacej znacky...ale platit peniaze len za napis gant ,hilfiger

lula313
•
23. jan 2018

Ja som napríklad nakúpila RL v Parndorfe a niektoré body, teplaciky stali toľko, čo Tesco oblecenie a niektoré veci boli naozaj hebucke zo 100% bavlny, len ich nemam nafotené. Zdá sa mi, že obe tieto veci stali po 6eur

roxy2015
•
23. jan 2018

Ja nakupujem na stránke childrensalon.com
Je to zahraničná stránka a pošta stojí 11 EUR, ale nájdeš tam tieto aj iné dizajnérske značky. Take reči typu načo to bábätku bude nepočúvaj. Ja svoju dcéru tiež rada obliekam do kvalitných a pekných veci. Ma už síce 2 roky a 3 mesiace, ale vecicky ktoré nosila ako bábätko mám krásne odložené a všetko je ako nové bez zmolčeka. Určite ešte poslúži minimálne 2 detičkám 😊

emchuana
autor
•
23. jan 2018

@roxy2015 ďakujem krásne kuknem si to. Jediná kladná odpoved ďakujem 🙂 veru nie sme náročne ale mame radi štýl ✌️

emchuana
autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
emchuana
autor
•
23. jan 2018

@lula313 áno ďakujem aj za tuto radu, veru da sa aj lacno aj štýlovo 🙂 super ste to vychytali za tie bodinka ✌️
@basska_b aj ja nakupujem tu ale občas je toho malo pre dievčatka bábätka, viac je pre chlapčekov 🙂