Kde sa dá najvýhodnejšie objednať značka George?
Viete mi prosím niekto poradiť aké sú podmienky a poplatky za poštovné pri objednávaní vecí zn. George z UK??? Chcela by som si objednať priamo, nie cez sprostredkovateľa a neviem, či sa mi to vzhľadom na výšku poštovného oplatí?? Z akej stránky objednávate???
Dakujem za prijatie ❤
Da sa objednavat len oblecenie? ci aj ine veci napr. nejake doplnky?
Ďakujem za pridanie 🙂 . Rada sa pridam, ak bude niekto najblizsie nieco objednavat
20 z vas som pridala do skupiny a kazda mala zaujem objednat. A ozvala sa mi 1 👎🛒
@babatkoo ty si mala specialnu objednavku. Ku tebe som sa zmestila iba ja uz :D
@miroslavap
Ahoj,prepáč,že som sa neozvala,úplne som na to zabudla,až teraz som si spomenula,keď som si prečítala príspevok ☹
Snáď nabudúce...
@lienka875 pridala som do skupiny status, ze v nedelu objednavam 🙂 musis sledovat skupinu 🙂
Ja mam zaujem objednat, ale este tam nie je v ponuke celkom to, na co cakam. Skor jesenný tovar, sledujem to, napr. teplejšie topanky. Ponuku casto doplnaju, takze snad coskoro 🙂
Ahojte, nevedeli by ste mi poradiť, kde si kúpiť rovnaké oblečenie pre matku a dcéru? Ďakujeeeem 🙂
@miroslavap dobrý deň náhodou dom vás našla chcem sa opytat sú to kvalitne veci?nasla som jednu dámsku zimnú bunda.nepoznam tu znacku
UTOROK robim novu objednavku, keby sa chcel niekto pridat, deli sa len posta, nic si nenavysujem.
@miroslavap Dobry den, rada by som sa pridala do skupinky a k objednavke, dakujem

aj ja poprosím, dík