Kedy začalo vaše bábo nosiť prvé papučky?
Kedy ste dali prve papučky..... 🙂
@ocko78 kolko malo mesiacov
Ahoj, ja som prvé papučky kúpila, keď sa malý začal stavať na nožičky a "chcel chodiť", čiže už sa premiestňoval pridŕžajúc sa nábytku, sedačky a pod. V bežke nebol. V capačkách by sa mu nožička vykrúcala. Ten vek, to je individuálne, môj malý začal troška neskôr, bolo to cca v 11.mesiacoch. Papučky boli zdravotné, tiež aj prvé topánočky. Kupovala som značku RAK, Bánovce nad Bebravou.
@alexandra1104 ahoj moja dcerka mala pol roka, ked som jej dala papucky bo sa plazila a bala som sa aby neprechladla a vlastne od vtedy ich uz mala stale
normalne ortopedicke sme kupili ked uz chodila okolo nabytku to jest 7mesiacov, choditko sme mali 2t v 11mesiaci len na spestrenie. kupujeme vzdy protetiku, sante. vo vyssom veku sportove nike ci adidas
@nikolet_89 moja ma tiez pol roka a som jej tiez uz kupila len tak pre zaujimavost ze ekdy kupuju mamicky
Syn ked zacal chodit, najprv iba s pomocou, to mal asi 10-11 mesiacov, nepamatam si presne. Mal kozene capacky. Ale doma maval skoro vzdy iba ABS-ponozky.
Dcera ma skoro 7 mesiacov, a ked je chladno, dam jej ponozky 😉
no u nas hlavne vtedy, ked im dorastla noha 🙂 obaja su taki mensi, takze velkost 18 bola pre nas vyzva 🙂 Kym chodili len popri nabytku, capkali v capackach a ked sa pustili behat, tak dostali papucky z Protetiky 🙂
@alexandra1104 ked sme sa zacali stavat na nozicky..uz sme vedeli stat v postielke pridrzali sme sa krajov okolo6-7 mesiaca a babo dostalo najmensie cislo v zdravotnickych potrebach s pevnym clenkom
Ked zacala chodit okolo nabytku - 7 mesiacov, kozene capacky, ale aj to iba preto, aby sa jej nesmykalo (protismykove ponozky jej sklzavali z nohy). Dodnes nosi doma len capacky, ponozky alebo je bosa - nohu ma uplne ok, chodi vyborne, klenba sa jej uz vytvorila posilovanim svalov na nohe - prirodzene bez nejakych super zdravotnych ortopedickych vymyslancov.
My sme mali kupene prve c.19 take kozene capacky, velmi dobre boli, zacala som jej ich davat, ked sa zacala stavat na nozicky a nosila ich az do 14 mes, kym jej boli dobre. Chodit zacala az v 15mes a to uz sme kupili take s ozajstnou podrazkou. Aj sa cudovali v obuvi, ze prve papucky 20 a boticky 21 kupujem. Nuz, od malicka na velkej nohe 😀

ahoj,,capacky sme nosili od narodenia ale prve topanocky to boli zdravotne sme zacali davat ked slo mimi do choditka