Koľko plienok ste si nakúpili pred pôrodom?
Nakolko rozmýslam ze ked kupim vela a babetku sa nebudu hodiť tak aby som ich zbytočne nekupovala ako ste to riešili?
Urcite ti staci jeden balik domov a jeden do porodnice. A nikdy nevies,aky valibuk sa narodi, napr. kamoska uz do porodnice musela priniest plienky c.2 a vobec nevyuzila newborn plienky.
u nas v nemocnici sa rata 8ks na 24 hod,.... 🙂
Tiez som si kupila velky balik c.1,z ktoreho 25 ks som dala do porodnice a zvysok som pouzivala doma. Nekupovala by som dopredu,pretoze ja som vyuzila kupony,ktore boli v kufriku co v porodnici dostanes. Ked su nahodou plienky v akcii a k tomu prilozis este ten kupon,tak sa to velmi oplati 🙂 a taktiez ako kocky pisu nikdy nevies ci sa narodi drobcek alebo valibuk,nakolko aj sono je len orientacne...🙂
jeden balik pre novorodencov
jeden balik najmenšie 1 a potom už 2 asi 2-3 baliky
dva menšie balíky BabyLove 1 a jeden veľký balík Pampers 2
vies co,nekupuj privela naraz,plienky mozes dokupit podla potreby.My sme nakupili viac aj spotrebovali vsetky,lebo maly bol drobnucky a Pampersky c.1 nosil 2,5 mesiaca.Spotrebovali sme 13 balikov po 27plienok. 😉
Ahoj, ako radia babay, maximalne 2 baliky najmensich - z toho 1 do porodnice a druhy na doma po prichode. A potom sa uz riadit podla situacie a velkosti babatka. Alebo mozes urobit este tak, ze kupis si len 1 balik do porodnice a ked budes vidiet, ze vyhovuje, tak posles otecka pre dalsi na doma, ak bude hned treba vacsie, tak kupi vacsie. Pripadne si mozes do zasoby kupit 2-ky - tie vyuzijes v kazdom pripade, ci uz hned alebo neskor 😉 Syncek nosil 1-ky cca mesiac. Mal 3.750 g pri narodeni.
Chcem sa opýtať ak mi dieťa váži 2,60 kila mám pampersky od 3-6 kil budú v elke? Ďakujem
ja som si kúpila pampers od 3kg v balení ich je 108ks a
4 balenia som si ich kúpila

Rozhodne nekupuj veľa, akcie na plienky sa zvyčajne opakujú /prípadne kuponové knižky na zľavu do DMky platia stále/, nevieš ako rýchlo bude rásť a ktorá značka vám bude vyhovovať. Ja by som kúpila jeden menší balík do pôrodnice a jeden veľký domov - uvidíš ako sa osvedčí a dokúpiť môžeš kedykoľvek....Ja som kupovala len jeden mini balík do pôrodnice newborn plienky a doma máme látkovky.Dcéra rástla pomenšie, Syn má v 4 mesiacoch toľko Kg čo mala dcéra v roku, takže veľkostný rozdiel je značný. Keby som si spravila zásobu mini plienok asi ich pri synovi nevyužijem