Koľko stoja pančušky pre väčšie deti v Poľsku?
oplati sa tam ist nakupovat?
a este ma napadlo ja nepoznam vasu finančnu situaciu ale do Polska za pančusky ??? či je zlý len ten názov temy ? lebo ked si zratam naklady na cestu si tu kupim pre deti 20 pancuch po 4 e 🙂
Myslím, že oblečenie stojí rovnako, oplatí sa ti tam kúpiť možno plienky, kašičky, rada tam nakupujem svetre, či pre mna, manžela a deti, sú tam kvalitné pulóvre a roláky a tak isto postielksy, sánky a drevený hojdací koník 🙂 ten nás vyšiel asi na 7 eur 🙂
nie to bolo len priblizne napisane ja som v exisporte kupovala pekne pasikave tusim po 3,90 tak ma napadli tie 4 e 🙂
dakujem, len tam malokedy clovek natrafi na to co potrebuje..v podelok napr maju akciu..pridem tam okolo 10 -tej hodiny a uz tam dokopy nic nie je... ☹
ahoj, ja som pred nedávnom zháňala také vzorované hrubšie k šatočkám pre 5 ročnú dcérku na svadbu, vyšli ma na Polskom trhu rovné 4€, ale musím povedaťže som spokojná len s jednou polskou značkou WOLA, veľmi príjemný material, žiadna umelina, ako v čine 😀 , dlho nám aj vydržia, super sedia, a skoro sa neprederu. Tak keď zháňam pančušky kade tade po internete tak len tuto značku.
na oblecenie podla mna nie.Mlieko,plienky,kociare este ano ale oblecenie nie.

podla mna oblecenie ani moc nie , cizmy tam mali okolo 10 ale to uz kupite aj tu (bola som tam pred rokom ) my sme boli hupacieho konika kupit a sanky to sa oplatilo sanky kol 20 e a konik tak dako v draciku stal okolo 50 sa mi zda.