Ktoré plienky nespôsobujú odtlačky na pokožke dieťaťa?
Ahojte maminky, viete mi poradiť, ktoré plienky sú najlepšie? Ide o to, že skúšali sme Lupilu, momentálne máme Babylove ale aj jedny aj druhé nám robia odtlačky hlavne na stehnách a zadočku. Tie gumy okolo otvorov na nožičky nám to robia. Nemáte skúsenosti, ktoré plienky to tak nerobia? Malý má okolo 6kg a má také baculatejšie nôžky. A nechcem zbytočne teraz kupovať milión plienok a skúšať preto sa skúšam opýtať tu ☺️
@nicoletas2449 my dávame synovi od narodenia Pampers Premium Care. Odtlačky nemáva a nehody sa tiež nestávajú.
a preco ti to vadi ze ma odtlacky? vsak tam je gumicka na to, aby plienka nepretielka. aj ty ked mas nohavice tiez mas odtlacok na pase nie?
@anonym_f4aff8 ďakujem za odpoveď aj keď som v nej vlastne odpoveď na moju otázku vôbec nedostala 😄
Mojmu to robia plienky ked su uz male, babylove velkost 2 sa mu otlacaju do noziciek a pampers premium care tiez velkost 2 je este okej. Neskusali ste vacsiu velkost?
Mojmu to robia plienky ked su uz male, babylove velkost 2 sa mu otlacaju do noziciek a pampers premium care tiez velkost 2 je este okej. Neskusali ste vacsiu velkost?
@pariska137 neskúšala som ešte väcšiu lebo sa bojím aby ich nemal veľmi vysoko na brusku potom
@pariska137 neskúšala som ešte väcšiu lebo sa bojím aby ich nemal veľmi vysoko na brusku potom
@nicoletas2449 za mna babylove su slabe, lupilu tenke, pampers premium care za mna topka
Nevadi kde to bude mat na bruchu
A ze sa otlaca nevadi, ptlacat ti bude aj gumicka v slipoch ked bude odplienkovany, nesnaz sa az prilis , daj sa do kludu, pokial ti dieta nereve bolestou, ze ma zarezane plienky v stehnach neries to prehnane
Skus mamky v okoli alebo mamickovske skupiny na sidliskach ci v mestach ci ti niekto nema za nejaky barter nejaku detsku vyzivu ci chrumky dat 2-3 plienky rozmych znaciek a vyskusas
Alebo si chvalia este kolorky ale mne absolutne nesadli , dala som dietatu jednu a poslala dalej 🤷🏻♀️

a preco ti to vadi ze ma odtlacky? vsak tam je gumicka na to, aby plienka nepretielka. aj ty ked mas nohavice tiez mas odtlacok na pase nie?