icon

Ktoré plienky nespôsobujú odtlačky na pokožke dieťaťa?

nicoletas2449
30. apr 2026

Ahojte maminky, viete mi poradiť, ktoré plienky sú najlepšie? Ide o to, že skúšali sme Lupilu, momentálne máme Babylove ale aj jedny aj druhé nám robia odtlačky hlavne na stehnách a zadočku. Tie gumy okolo otvorov na nožičky nám to robia. Nemáte skúsenosti, ktoré plienky to tak nerobia? Malý má okolo 6kg a má také baculatejšie nôžky. A nechcem zbytočne teraz kupovať milión plienok a skúšať preto sa skúšam opýtať tu ☺️

anonym_f4aff8
30. apr 2026

a preco ti to vadi ze ma odtlacky? vsak tam je gumicka na to, aby plienka nepretielka. aj ty ked mas nohavice tiez mas odtlacok na pase nie?

mirkam3
30. apr 2026

@nicoletas2449 my dávame synovi od narodenia Pampers Premium Care. Odtlačky nemáva a nehody sa tiež nestávajú.

nicoletas2449
autor
1. máj 2026
@anonym_f4aff8

a preco ti to vadi ze ma odtlacky? vsak tam je gumicka na to, aby plienka nepretielka. aj ty ked mas nohavice tiez mas odtlacok na pase nie?

@anonym_f4aff8 ďakujem za odpoveď aj keď som v nej vlastne odpoveď na moju otázku vôbec nedostala 😄

pariska137
1. máj 2026

Mojmu to robia plienky ked su uz male, babylove velkost 2 sa mu otlacaju do noziciek a pampers premium care tiez velkost 2 je este okej. Neskusali ste vacsiu velkost?

nicoletas2449
autor
1. máj 2026
@pariska137

Mojmu to robia plienky ked su uz male, babylove velkost 2 sa mu otlacaju do noziciek a pampers premium care tiez velkost 2 je este okej. Neskusali ste vacsiu velkost?

@pariska137 neskúšala som ešte väcšiu lebo sa bojím aby ich nemal veľmi vysoko na brusku potom

taktotedanie
8. máj 2026
@nicoletas2449

@pariska137 neskúšala som ešte väcšiu lebo sa bojím aby ich nemal veľmi vysoko na brusku potom

@nicoletas2449 za mna babylove su slabe, lupilu tenke, pampers premium care za mna topka
Nevadi kde to bude mat na bruchu
A ze sa otlaca nevadi, ptlacat ti bude aj gumicka v slipoch ked bude odplienkovany, nesnaz sa az prilis , daj sa do kludu, pokial ti dieta nereve bolestou, ze ma zarezane plienky v stehnach neries to prehnane
Skus mamky v okoli alebo mamickovske skupiny na sidliskach ci v mestach ci ti niekto nema za nejaky barter nejaku detsku vyzivu ci chrumky dat 2-3 plienky rozmych znaciek a vyskusas
Alebo si chvalia este kolorky ale mne absolutne nesadli , dala som dietatu jednu a poslala dalej 🤷🏻‍♀️