Ktorý fusak alebo deka do autosedačky je najlepší?
Ahojte, s ktorým fusakom/dekou do autosedačky ste boli spokojné?
Za mna zbytocnost a to mam novembrove babatko. Mali sme a nevyuzili sme. Ciapka, prehodit deku a vybavene.
@ivka_3335 do autosedacky netreba fusak, preboha, sak to zhori v tom aute, ved v aute sa kuri
Mala som nieco taketo. Absolutne super. Auto kym sa vyhreje to potrva. A ak s dietatom na poradnu. Na navstevu. Obchod...
radsej som dala o vrstvu menej. A toto.
Ak sme cestovali dlhsie tak v aute rozbalila a bolo super. Ak sme vystupovali len zakryla a mohli sme ist.
Na klasicku deku som nemala nervy. Ze mi padala. Odfuklo...
Za mna zbytocnost a to mam novembrove babatko. Mali sme a nevyuzili sme. Ciapka, prehodit deku a vybavene.
@anonym_da838f a to babatko ste dávali do vajíčka len v bodyčku/dupačkách?
@ivka_3335 do autosedacky netreba fusak, preboha, sak to zhori v tom aute, ved v aute sa kuri
@anonym_c7fc29 preboha neviem čo je na tom také hrozné..ak idem autom 1-2 km tak snáď nebudem 10 minút čakať, kým sa mi vyhreje auto..a deka je podľa mňa neprakticķá, dieťa mi ju hneď odkopne alebo vietor odfúkne
@anonym_da838f a to babatko ste dávali do vajíčka len v bodyčku/dupačkách?
@ivka_3335 dve vrstvy mal vzdy, ale ziadne teple overaly alebo tak.
Mne ta deka vyssie nijako nepasovala, stale sa tak cudne skladala a nepripadalo mi to pohodlne ani bezpecne. Ked tak chodte na predajnu vyskusat konkretny model vajicka s dekou
Mala som nieco taketo. Absolutne super. Auto kym sa vyhreje to potrva. A ak s dietatom na poradnu. Na navstevu. Obchod...
radsej som dala o vrstvu menej. A toto.
Ak sme cestovali dlhsie tak v aute rozbalila a bolo super. Ak sme vystupovali len zakryla a mohli sme ist.
Na klasicku deku som nemala nervy. Ze mi padala. Odfuklo...
@anonym_d147ca ďakujem, pozriem na to
@anonym_c7fc29 preboha neviem čo je na tom také hrozné..ak idem autom 1-2 km tak snáď nebudem 10 minút čakať, kým sa mi vyhreje auto..a deka je podľa mňa neprakticķá, dieťa mi ju hneď odkopne alebo vietor odfúkne
@ivka_3335 😅😅😅😅 dobre 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@ivka_3335 do sedacky al vozis v aute nic len deku na vrch, dieta budes mat spotene totalne
Sedacka dieta hreje, predsa dieta trosku lepsie oblecies a nenechas ho v bodicku

emitex do vajicka pre novorodenca. Neskor uz len nejaku malu tenku decku prehodit. Treba brat do uvahy, ze to dieta je oblozene polystyrenom a ten izoluje.