icon

Ktorý vankúš na dojčenie je lepší?

lejlla
2. aug 2012

potrebujem poradit ktory vankus na dojcenie je lepsi,ci taky ktoreho vyplnou su polystirenove gulicky,alebo dute vlakno?dakujem

margarita
•
2. aug 2012

ja mam ten gulickovy - iny som nikdy nemala, neviem posudit. podla mna Ti staci aj obycajny, tam ide hlavne o tu oporu, ze dietatku je pohodlne na podlozke, pripadne ja si cast vankusa dam aj tak za svoj chrbat, nech som zrelaxovana a dojcim v klude a pohode.

vonicka
•
3. aug 2012

gulickovy, je super.

evulik82
•
3. aug 2012

gulickovy,aj my sme mali,je fakt super.ako chces tak sa prisposobi

happygirl
•
3. aug 2012

ja som mala taky obycajny (vypln dute vlakno asi) a bola som velmi spokojna - ja som mala taky, co vyzeral ako "velka hokejka" 😎 a na koncoch mal snurky... dal sa pouzit aj na spanie (bud. mamicky) v tehotenstve ako roztiahnuty - nevedela som si vynachvalit - bud som si ho podkladala pod brucho, alebo polohovala nohy atd.... a potom po porode sa dal pekne prisposobit pri dojceni + no a ked sa tie snurky zviazali na koncoch, bolo to super aj na polohovanie polosediaceho/sediaceho babatka, keď uz mali dievky par mesiacov (a tiez sa pekne prisposobil a bol makkucky pre babo - tak akurat)... potah aj vankus som pravala klasicky v pracke na 40/60stupnov... takze v pohode...

babymarket_sk
•
18. aug 2012

Duté vlákno sa "zleží", lepšia výplň je polystyrén...