icon

Kupujete si retro perinky a deky pre bábätká?

hml_lenka
Dnes o 19:23

Dievčatá, kupujete si perinky? Natrafila som na obchod Retroperinky.sk som absolútne spokojná, keby niekto nepoznal, rada odporúčam. Mám takúto.

Ešte zháňam retro deku, ak by ste vedeli o nejakom eshope, môžeme si povymieňať info. Ďakujem.

Kupujete si retro perinky a deky pre bábätká?
minesasubu
Dnes o 19:30

Kupila som perinku od Evy Kiedroňovej za mňa najlepšia investicia
ako tieto predražené perinky čo ,,odporúčas,, ine obchody ich majú určite lacnejšie
pride mi to ako reklama a to na MK je zakázané
a čo znamená retro deka , to by ma zaujimalo

babushkaem
Dnes o 19:31

mali sme a mala to odmietala, asi tyzden po prichode z porodnice uz nebola v zavinovacke

ivicatolic
Dnes o 19:33

@hml_lenka 😊👍👍👍

anonym_9ad05b
Dnes o 19:38

@hml_lenka Na pohľad krásna, pre dieťa nepoužiteľná, ide leto, bude v nej horúco

baskustek
Dnes o 19:41

Je krásna, presne v takých uspávali rodičia nás. Ale mne to príde nepraktické, tiež mám práve novorodenca a vyhovuje mi rychlozavinovačka na suchý zips, s týmto by sa mi nechcelo babrať a viazať tam v noci mašličky 😁 je to pekné tak na krst napr, nie na každodenné používanie

alcielle
Dnes o 19:42

Nadherna.... Ja som kupovala klasicke nemocnicne, ostatne boli neprakticke, v podstate taketo ako na foto len obycajne boli tie moje 😊. Toto je klenot 😍.

svetlusska
Dnes o 19:43
@minesasubu

Kupila som perinku od Evy Kiedroňovej za mňa najlepšia investicia
ako tieto predražené perinky čo ,,odporúčas,, ine obchody ich majú určite lacnejšie
pride mi to ako reklama a to na MK je zakázané
a čo znamená retro deka , to by ma zaujimalo

@hml_lenka perinka skôr vyzerá ako na krst nie na bežné použitie. Retro na nej nič nevidim.retro perinky boli čistá bavlna obycajne biele.pri deťoch som ich pouzivala keďže moja mama odložila perinky v ktorych som ešte ja vyrastala...ale ináč je krásna 🙂

lenkadenisa
Dnes o 19:46

Vyzerať to ako perinka s našitou záclonou 🫤

anonym_90e37a
Dnes o 19:57

Na krst este ok ale naň bežné použitie ani keby ťa to platili

hml_lenka
autor
Dnes o 20:14
@anonym_90e37a

Na krst este ok ale naň bežné použitie ani keby ťa to platili

@anonym_90e37a ano veď ona je na krst 🙂

hml_lenka
autor
Dnes o 20:16
@lenkadenisa

Vyzerať to ako perinka s našitou záclonou 🫤

@lenkadenisa je to krajka - majú to popísané na stránke - ale je úplne v poriadku, že sa každému páči niečo iné.