Kupujete si retro perinky a deky pre bábätká?
mali sme a mala to odmietala, asi tyzden po prichode z porodnice uz nebola v zavinovacke
@hml_lenka Na pohľad krásna, pre dieťa nepoužiteľná, ide leto, bude v nej horúco
Je krásna, presne v takých uspávali rodičia nás. Ale mne to príde nepraktické, tiež mám práve novorodenca a vyhovuje mi rychlozavinovačka na suchý zips, s týmto by sa mi nechcelo babrať a viazať tam v noci mašličky 😁 je to pekné tak na krst napr, nie na každodenné používanie
Nadherna.... Ja som kupovala klasicke nemocnicne, ostatne boli neprakticke, v podstate taketo ako na foto len obycajne boli tie moje 😊. Toto je klenot 😍.
Kupila som perinku od Evy Kiedroňovej za mňa najlepšia investicia
ako tieto predražené perinky čo ,,odporúčas,, ine obchody ich majú určite lacnejšie
pride mi to ako reklama a to na MK je zakázané
a čo znamená retro deka , to by ma zaujimalo
@hml_lenka perinka skôr vyzerá ako na krst nie na bežné použitie. Retro na nej nič nevidim.retro perinky boli čistá bavlna obycajne biele.pri deťoch som ich pouzivala keďže moja mama odložila perinky v ktorych som ešte ja vyrastala...ale ináč je krásna 🙂
Na krst este ok ale naň bežné použitie ani keby ťa to platili
Na krst este ok ale naň bežné použitie ani keby ťa to platili
@anonym_90e37a ano veď ona je na krst 🙂
Vyzerať to ako perinka s našitou záclonou 🫤
@lenkadenisa je to krajka - majú to popísané na stránke - ale je úplne v poriadku, že sa každému páči niečo iné.

Kupila som perinku od Evy Kiedroňovej za mňa najlepšia investicia
ako tieto predražené perinky čo ,,odporúčas,, ine obchody ich majú určite lacnejšie
pride mi to ako reklama a to na MK je zakázané
a čo znamená retro deka , to by ma zaujimalo