icon

Kupujete si retro perinky a deky pre bábätká?

hml_lenka
Včera o 19:23

Dievčatá, kupujete si perinky? Natrafila som na obchod Retroperinky.sk som absolútne spokojná, keby niekto nepoznal, rada odporúčam. Mám takúto.

Ešte zháňam retro deku, ak by ste vedeli o nejakom eshope, môžeme si povymieňať info. Ďakujem.

Kupujete si retro perinky a deky pre bábätká?
minesasubu
Včera o 19:30

Kupila som perinku od Evy Kiedroňovej za mňa najlepšia investicia
ako tieto predražené perinky čo ,,odporúčas,, ine obchody ich majú určite lacnejšie
pride mi to ako reklama a to na MK je zakázané
a čo znamená retro deka , to by ma zaujimalo

babushkaem
Včera o 19:31

mali sme a mala to odmietala, asi tyzden po prichode z porodnice uz nebola v zavinovacke

ivicatolic
Včera o 19:33

@hml_lenka 😊👍👍👍

anonym_9ad05b
Včera o 19:38

@hml_lenka Na pohľad krásna, pre dieťa nepoužiteľná, ide leto, bude v nej horúco

baskustek
Včera o 19:41

Je krásna, presne v takých uspávali rodičia nás. Ale mne to príde nepraktické, tiež mám práve novorodenca a vyhovuje mi rychlozavinovačka na suchý zips, s týmto by sa mi nechcelo babrať a viazať tam v noci mašličky 😁 je to pekné tak na krst napr, nie na každodenné používanie

alcielle
Včera o 19:42

Nadherna.... Ja som kupovala klasicke nemocnicne, ostatne boli neprakticke, v podstate taketo ako na foto len obycajne boli tie moje 😊. Toto je klenot 😍.

svetlusska
Včera o 19:43
@minesasubu

Kupila som perinku od Evy Kiedroňovej za mňa najlepšia investicia
ako tieto predražené perinky čo ,,odporúčas,, ine obchody ich majú určite lacnejšie
pride mi to ako reklama a to na MK je zakázané
a čo znamená retro deka , to by ma zaujimalo

@hml_lenka perinka skôr vyzerá ako na krst nie na bežné použitie. Retro na nej nič nevidim.retro perinky boli čistá bavlna obycajne biele.pri deťoch som ich pouzivala keďže moja mama odložila perinky v ktorych som ešte ja vyrastala...ale ináč je krásna 🙂

lenkadenisa
Včera o 19:46

Vyzerať to ako perinka s našitou záclonou 🫤

anonym_90e37a
Včera o 19:57

Na krst este ok ale naň bežné použitie ani keby ťa to platili

hml_lenka
autor
Včera o 20:14
@anonym_90e37a

Na krst este ok ale naň bežné použitie ani keby ťa to platili

@anonym_90e37a ano veď ona je na krst 🙂

hml_lenka
autor
Včera o 20:16
@lenkadenisa

Vyzerať to ako perinka s našitou záclonou 🫤

@lenkadenisa je to krajka - majú to popísané na stránke - ale je úplne v poriadku, že sa každému páči niečo iné.

anonym_6363f3
Včera o 21:58

Aspoň tu si to mohla pridať pod iným menom, aby to nebolo také okaté, že tu propaguješ svoj e-shop..že natrafila som.. 😂

anonym_7d2092
Dnes o 05:01

Takže Lenka Erošová - retroperinky? To už nijak inak nevieš, tak ideš takto? Zaplať si kampaň na FB, zaplať si infuencera na IG, reklamu na google.

martul
Dnes o 05:16

@hml_lenka trapnejsie si už ani nemohla propagovať, veeelmi nenápadná reklama.
Perinka je otrasná, toto nemá nič spoločné s retroe, tie vyzerajú inak

anonym_a79db0
Dnes o 05:42

Tá krajka na perinke je otrasná.Pôsobí ako do truhly. Retro perinky boli z poctivej bavlny, kraje s výšivkou.Prali sa na vysokej teplote ,škrobili. No a hlavne nepôsobili ako gýč pre určitú skupinu obyvateľstva,ktorá si na gýč potrpí.

anonym_b88d4d
Dnes o 05:57

Šikovný marketing 😁

maryetta
Dnes o 06:06

Ozaj krásna. Ja som pri detoch mala perinku ešte po mne a po kojom bratovi. Neviem sice ci sa to rata za retro. Kraj bola madeira a na druhom 3-vrstvova cipka. Nadherne.

svetlusska
Dnes o 06:16
@maryetta

Ozaj krásna. Ja som pri detoch mala perinku ešte po mne a po kojom bratovi. Neviem sice ci sa to rata za retro. Kraj bola madeira a na druhom 3-vrstvova cipka. Nadherne.

@maryetta viac retro to byť ani nemôže 🙂 🙂 u nas to bolo tiež tak podobne 🙂 len nase boli obyčajne klasické bavlnené 🙂

maryetta
Dnes o 06:17
@svetlusska

@maryetta viac retro to byť ani nemôže 🙂 🙂 u nas to bolo tiež tak podobne 🙂 len nase boli obyčajne klasické bavlnené 🙂

@svetlusska ako ved ta nasa tiez. Mama si dala zalezat. Radsej len par veci ale kvalitnych.

svetlusska
Dnes o 06:20
@maryetta

@svetlusska ako ved ta nasa tiez. Mama si dala zalezat. Radsej len par veci ale kvalitnych.

@maryetta tak nejak 🙂 perinky využilo ešte všetkých jej 6 vnucat 🙂 a stále sú vo velmi dobrom stave...