Lodger wrapper verzus cotton
ahojte baby, poradťe mi, bábo sa nám má narodiť koncom júla a riešim dilema, ktorú zavinovačku, bojím, že augist bude horúci na fleece, a v oktobri ked bude chladnejšie, či ho ešte zabalím.ja by som najradšej obe,ale ked tolko stoja 😀
Ahoj ja som mala asi štyri zavinovačky aj bavlnene aj teplejšie dekove ,lebo jedna je určite malo, ked sa zašpini aby si mala na vymenu , doma som ho nosila v klasickej bavlnenej je to velmi pohodlne a bolo mu teplučko a ked sme šli von aj do dečkovej ked bolo chladnejšie . Pozri si tu v bazari, maminky predavaju všelijake a za dobre ceny ,ja som tiež tak urobila a bola som veeeelmi spokojna.
mne ostala po synovi take ta na suchy zips,jednu som vyhodila lebo ostala flakata ked precikal a mam len jednu ale chcela som peknu aj do kocika predsa len je ozmolkana, tak na doma,a mala si aj tieto lodgeri?neviem ci ten tensi ci fleecovy?
@anjelicek26
a videla si ich v skutočnosti?myslíš že sa budú dať použiť aj v lete?ja si to nejak neviem predstaviť,či v tom flísovom nezhorí
@mazula - no podla pocasia... rano a podvecer byva chladno... a nie kazde leto je horuce...

myslela som cotton versus fleece,dakujem