Môže to byť alergia na Pampers?
Od narodenia davam malej plienky Pampers Active Baby (ma 1,5roka). Doteraz sme s nimi namali problemy, ale teraz co su tie so zelenymi bodkami, tak mala ma v slabinach akoby vyslahane zihlavou. Kdesi som citala, ze v decembri bola nejaka blba varka aj s pelsnami, ale nemam uz obal z balika, tak neviem, ale mohli byt decembrove. Ked jej ich davam, tak sama sa stazuje, ze ju nieco boli. Tipujem to na plienky, lebo ked som jej dala ine, tak to nerobi. Nemate niekto skusenost? A co s tym?
Dakujem
ahoj nám robia problém iba parfumované pampersky, neparfumované sú ok..skúsili sme aj Hugies 12hod-tie sú tiež ok, babylove a dokonca teraz sme boli v Lidli a boli plienky v akcii,tak sme kúpili, 14ks balenie na vyskúšanie a tie su tiež super 🙂 🙂
hlavne treba pouzivat neparfemovane 🙂 ,vsetko,aj plienky,aj vlhke obrusky
nechapem preco pampers vyraba aj dost parfemovane,nepoviem keby plienky pre dospelych,ale pre deti??,lebo ich kupuju maminy,nie deti 😀
moj maly bol inac po vonavych pamperskach vyhadzany ☹
my látkujeme a je to skvelé. asi pred mesiacom som si ale zabudla tašku a kupila pampers... ☹ 😖 a moja Ivanka sa hojila ešte 2 týždne aj kortikoidy som musela dať. Podporujem všetky z Vás, ktoré sa rozhodnú pre túto zdraviu prospešnú, ekologickú, ekonomickú a pohodovú zmenu. pa 🙂
ahoj, my pouzivame pampers a fixies. fixies vsak uz dlhsie neviem zohnat. ked mame zapareniny, pouzijeme bepanthen a je po probleme 😉
moji chalani nemohli mat pampersky, ani jeden. hned sa z nich vyhadzali. skusala som im ich dat neskor, ale mali rovnaku reakciu.
my sme pouzivali na zaciatku pampers ale presli sme na babylove. Dolezity je ochranny kremik. Pre deticky do jedneho roku je super od Bepanthenu Extra mast.
Velmi dobre chrani ich nedovyvinutu pokozku , obsahuje olivovy olej a vitamin B3, pomaha regenerovat
My sme mali podobne , presli sme na ekologicke od babylove, ziadne chlorovanie, ekologicke. Sice drahsie, ale odporucam.

U staršího jsme od určitého času začali mít potíže s plenama, zkusili jsme vše možné a nejlépe sloužili tesco pleny a látkovky, nebyl s nima problém 😵