icon

Nákupy v Poľsku. Máte s nimi skúsenosti?

miskam1
26. jún 2011

Mamičky, zaujímalo by ma, ako je to s nákupmi v Poľsku, počula som, že na kočíky sa tam oplatí ísť ale ako je to s ostatnými vecami, napríklad monitory dychu, postieľkami a príslušenstvom?🙂 Nemáte náhodou skúsenosti?

tosomja
•
26. jún 2011

ahoj, my sme v Poľsku v Krosne kúpili celú výbavičku, okrem odsávačky a drobností, ktoré sme nevedeli opýtať, lebo nám po slovensky nerozumeli 😅 Postieľku, matrac, baldachýn, obliečky, perinku, látkové plienky, oblečenie, vaničku, chodítko, stoličku na papanie, hračky na začiatok...všetko sa tam oplatí, keď kupuješ viac vecí na jednom mieste, dajú aj peknú zľavu 😀

damiankad
•
26. jún 2011

Ahoj, ja som si tam okrem kočíka kúpila veľa vecičiek...oblečenie,postielka s baldachynom vysla o dost menej ako tu,aj palonik s vankusikom,deka, vanička,obycajne plienky stoja o polovicu menej ako tu..teda aspon pred rokom stali..podla mna sa tam oplatilo ist...vravia že čo je poľské nie je kvalitné...ale všetko máme doteraz a všetko je ok...ked sme kúpili postieľku matrac dali k nej zdarma a dokonca aj nepremokavu plachtu...a prebalovacia podlozka za tu som dala len nejakych 8 eur...takže oplatí sa 😀

peinka
•
27. jún 2011

my sme si tam tiez kupili vybavu ako postielku, madrac, oblecenie, je dobre ist s niekym kto to tam pozna lacnejsie sa nakupy v obchodoch ako trhoch, kvalita plienok tam nie je nic moc su tensie a maju jemnesie vlakno tak predpokladam ze rychlo pustia, odporucam preto latkove plienky kupit u nas, kocik podla typu, horsie je to potom s reklamaciou, kucik kupeny u nas sa da reklamovat, pripadne popozerat videla som krasne na bazaroch a o polovicu lacnejsie

dankamat
•
27. jún 2011

ja mám odtiaľ veľmi veľa vecí, ale z obchodov a nie z trhov. Lebo na trhoch je to niekedy drahšie ako v obchode. Vecičky sú bavlnené, kvalita dobrá, ale presne ako bolo spomínané - mám odtiaľ aj klasické plienky a nie sú bavlnené, ale také tenšie. Ale aj nábytok je tam omnoho lacnejší ako tu. Ak plánuješ ísť kúpiť viac vecí tak sa oplatí - kvôli jednej určite nie.
Ja mám odtiaľ aj takú veľkú vaničku, ktorú som tu zohnať nevedela, aj kozmetiku a osušky sú úplne super.

misic
•
27. jún 2011

Ja som tiez nakupovala vselico v polsku, sestra kupovala aj kociar a mali problem s kolieskami a jej to poliak vyreklamoval a to kupovali kocik na trhu, takze ani s tou reklamaciou nemusi byt problem... asi ako sa ti podari natrafit. Ale s cenami sme boli spokojni a naozaj ked kupis viac veci, daju aj slusnu zlavu... tak vela stastia v polande na nakupoch 😀

slavuska30
•
27. jún 2011

ja mám z trhu výbavičku pre malého, plienky, kočiar a vajco a kupili smew tam aj trojkoliku pre neter..všetko ok 😉

martincca
•
27. jún 2011

my sme tiež pokúpili viacero vecí z Poľska, teda takmer všetko, a potom som v nemenovanom obchode natrafila na plno vecí, úplne presne takých ako máme doma z Poľska, pre orientáciu, postielka v PL-50e, tu 90e, zavinovačky 7e, tu 13e, vanička tuším 6e, tu 15e a plno iných vecí
záleží akú máš predstavu a očakávania,
nábytok zn. Drewex je o cca 20% lacnejší
čo sa týka kočíkov...tak kočíky kt. sú poľskej výroby (Baby design, Baby Smile, Tako..) sú v PL lacnejšie, napr. obľúbený V-max som videla na trhu za 250e u nás ho veselo ponúkali za 350e.
čo sa týka zahraničných výrobcov kočíkov aj iných vecí je to skoro ako u nás, teda ak máš niečo vybraté vyslovene polskej výroby tak jednoznačne šup tam

veronicka1901
•
28. jún 2011

Dievcata a nejaky konkretny obchod v Polskom Tesine viete odporucit?

lucka1987
•
29. jún 2011

my sme nakupili v Nowom targu v obchode baby boo http://www.babyboo-nowytarg.pl/ a bolo super. usetrili sme na kazdom zakupenom kuse, okrem nejakych drobnosti, a aj trhy su tam najvacsie v okoli, ale tam sme uz pre drobca nekupovali kdez sme chceli mat vsetko na blocku a zo zarukou.. 😉
my sme kupili postielku za 80 eur. na sk je za 110 eur (ale boli tam aj oovela lacnejsie) vsetko mam v albume
kocar za 310 eur . na sk je za 450 eur
vybracne lehatko a 7 melodiami bright starts v dopredaji za 22 eur, na sk je za 79 eur
a podobe

deborah77
•
3. nov 2011

Čaute baby, koľko stoja autosedačky od 9rokov v Poľsku? Aké sú dobré? Kupovali ste aj stoličky na kŕmenie? My sme tam nakúpili celú výbavu a sme spokojní, ale tieto veci som si nestihla všimnúť. Ďakujem, čaute.

katka3012
•
9. nov 2011

My chodime dost casto do Ceskeho Tesina,kedze tam mam tata,a hned zbehneme do Polska ,oplati sa aj na trhoch hned za hranicami,a nabytok a zariadenie chodime najradsej do obchodu Castorama 😉

dicinka1
•
14. apr 2012

Baby,potrebovala by som vediet,kto bol teraz v Polsku v Krosne..ake su tam kočiky..cena a nazov kočiku.a farby..

papinotata
•
28. okt 2012

mna by zaujimalo ci neviete co stoja detske pancusky v PL myslim tym take na 5r.. tu su vsake 4,00€ 😉

macka012345
•
15. aug 2015

Baby porate po com su tam stol7cky na krmenie

janulka14
•
18. okt 2015

ženy neviete či v sobotu 31.10 budú v Targu trhy? ďakujem...